Prodej byty 4+1, 145 m² - Málaga, Costa del Sol, Estepona

Prodej byty 4+1, 145 m² - Málaga, Costa del Sol, Estepona
  • Adresa Málaga, Costa del Sol, Estepona, Španělsko
  • Ev. č. RT1155-R4793215
  • Typ byty 4+1
  • Plocha 145 m²
  • Vlastnictví osobní

749 000 EUR

 

Byt na prodej 145 m2 Estepona

Vítejte v domě svých snů v Esteponě! Tento působivý mezonetový penthouse o zastavěné ploše 256 m2 a užitné ploše 147 m2 nabízí moderní a funkční design, který si zamilujete. *Díky 4 velkým ložnicím*, z nichž dvě mají vlastní koupelnu, a třetí plné koupelně pro vedlejší ložnice je tento mezonet ideální pro velké rodiny nebo ty, kteří hledají další prostor.

Ze vstupní haly o rozloze 4 m2 vás přivítá polointegrovaná kuchyň vybavená spotřebiči Balay a pracovní deskou Silestone, která se otevírá do světlého obývacího pokoje se vstupem na 180stupňovou terasu. Při odpočinku na této velkolepé terase si můžete vychutnávat panoramatický výhled na golf a moře. Apartmá s hlavní ložnicí v přízemí má také přímý přístup na terasu, což vám poskytne soukromou oázu ve vašem vlastním domě.

V horním patře najdete čtvrtou soukromou ložnici s vlastní koupelnou a samostatnou terasou o rozloze 68 m2, která je ideální pro chvíle klidu s nádherným výhledem. Velká okna a vysoce kvalitní posuvné dveře umožňují vynikající vstup přirozeného světla, zatímco centralizovaná klimatizace s teplou a studenou vodou zaručuje vaše pohodlí v každém ročním období.

Tento mezonet má energetickou účinnost A+ a ohřev teplé vody prostřednictvím termoakumulátoru, který zajišťuje zodpovědnou a udržitelnou spotřebu. Pancéřové vstupní dveře dodávají vašemu domovu další bezpečnost. Kromě toho se můžete těšit na venkovní bazén, prostor pro posilovnu a zahradu navrženou zahradním architektem, která je ideální pro relaxaci i aktivní pobyt.

Lokalita je bezkonkurenční, v blízkosti škol, supermarketů, lékárny a přístavu Estepona. V ceně je zahrnuto garážové stání a pro větší pohodlí má k dispozici skladovací místnost.

Nenechte si ujít příležitost bydlet v tomto exkluzivním dvoupatrovém penthousu. Požádejte o návštěvu ještě dnes a objevte všechny podrobnosti, které vám tento nádherný dům může nabídnout! Nenechte si ujít ty nejlepší nabídky a přidejte se k nám na FB a Instagramu

Mimořádně nehospodárná G

Údaje k nemovitosti

KategorieByty 4+1
LokalitaMálaga, Costa del Sol, Estepona, Španělsko
VlastnictvíOsobní
Užitná plocha145 m²
Podlaží umístění2. NP
Stav objektuVelmi dobrý
BudovaCihlová
ZařízenýAno
Terasaano (109 m²)
TelekomunikaceInternet