Prodej byty 4+1, 136 m² - Málaga, Costa del Sol, Estepona

Prodej byty 4+1, 136 m² - Málaga, Costa del Sol, Estepona
  • Adresa Málaga, Costa del Sol, Estepona, Španělsko
  • Ev. č. RT1155-R4827511
  • Typ byty 4+1
  • Plocha 136 m²
  • Vlastnictví osobní

733 000 EUR

 

Byt na prodej 136 m2 Estepona

Moderní apartmány se čtyřmi ložnicemi, třemi koupelnami, velkou zahradou a terasou v rezidenční čtvrti Selwo. Apartmány mají ideální polohu ve vyhledávané oblasti mezi Marbellou a Esteponou, pouhých 10 minut jízdy autem od Puerto Banús a centra Estepony. Mezinárodní škola naproti komplexu. Na pláž se navíc dostanete za několik minut jízdy autem nebo za 10 minut chůze.

Apartmán má čtyři ložnice, tři koupelny, dostatek úložných prostor pro oblečení a věci a prostorný obývací pokoj se vstupem do zahrady o rozloze 120 m2 a výhledem na bazén. Terasa o rozloze 25 m2 je vybavena venkovním nábytkem a je ideální pro relaxaci a zábavu.

Moderní, plně vybavená otevřená kuchyň zahrnuje snídaňový bar a je vybavena spotřebiči Bosch, včetně trouby, varné desky, myčky nádobí a lednice s mrazákem. K dispozici je také samostatná prádelna s pračkou.

Byt je vybaven nábytkem vyrobeným na míru a prodává se s podzemním parkovacím stáním i úložným prostorem.

Vanian Gardens je nový komplex postavený z inovativních a moderních materiálů. Tepelná a akustická izolace zajišťuje komfortní podmínky, ať už v zimě nebo v létě. Komplex se vyznačuje moderním designem a krásnými zahradami. Společenská část zahrnuje dva velké bazény, dvě plně vybavené posilovny (jednu se značkovými cvičebními stroji a druhou pro aerobní cvičení), prostor s designovým interiérem pro společnou práci, relaxaci a volný čas a úžasné wellness centrum s celoročně vyhřívaným krytým bazénem, vířivkou a kinosálem až pro 12 osob. Nenechte si ujít ty nejlepší nabídky a přidejte se k nám na FB a Instagramu

Mimořádně nehospodárná G

Údaje k nemovitosti

KategorieByty 4+1
LokalitaMálaga, Costa del Sol, Estepona, Španělsko
VlastnictvíOsobní
Užitná plocha136 m²
Podlaží umístění1. NP
Stav objektuVelmi dobrý
BudovaCihlová
ZařízenýAno
ParkováníAno
Výtahano
Terasaano (25 m²)
TelekomunikaceInternet