Prodej byty 3+kk, 60 m² - Scalea

Prodej byty 3+kk, 60 m² - Scalea
  • Adresa Petrosa Covello, Scalea, Itálie
  • Ev. č. RT1159-24B-0156
  • Typ byty 3+kk
  • Plocha 60 m²
  • Vlastnictví osobní

52 000 EUR

 

Prodej byty 3+kk, 60 m2 -

V lokalitě PETROSA nabízím tento byt 3kk, 60 m2+2x balkon 8m2 a 6m2, 2NP, krásná moderní linka se spotřebiči, dvě ložnice, koupelna, parkovací stání u domu, klimatizace, televize.
Skvělá cena za 3kk včetně notáře, provize RK,daně a přepsání energií na úřadech, též zajištění codice fiscale, nezbytnost, bez které nemovitost nekoupíte.
Jestli hledáte oblast, která ještě není zahlcená turisty, nádherné moře a nekonečné hory je pro vás region Kalábrie ideální volba. Turistický ruch je tu zatím na vzestupu, takže můžete v klidu objevovat přírodní krásy v divokých masivech italských Apenin, utajené národní parky nebo se kochat výhledem na sopku Stromboli.
Navštívit můžete například historické město Tropea , které se tyčí nad skalnatým útesem, lázně v Lamezia Terme, úžásné pláže města Diamante, San Nicola Arcella, Fronte Isola di Dino, starobylé skalní město Scalea, nějvětší sochu Krista v jižní Evropě v městečku Maratea .
Jako ve většině italských regionu Kalábrie nabízí nejlepší jídlo a víno světa…

Veškeré info na telefonu u makléře. Za informace jakéhokoliv charakteru o této nemovitosti nenese RK zodpovědnost, byly získány od majitele, vlastníka nemovitosti a RK je pouze zprostředkovává v souladu s občanským zákoníkem.

Mimořádně nehospodárná G

Údaje k nemovitosti

KategorieByty 3+kk
LokalitaPetrosa Covello, Scalea, Itálie
VlastnictvíOsobní
Užitná plocha60 m²
Podlaží umístění2. NP
Stav objektuDobrý
BudovaCihlová
ZařízenýAno
Výtahne
Terasaano
VodaDálkový vodovod
Elektřina230V
OdpadVeřejná kanalizace