Prodej byty 3+kk, 84 m² - Liberec

Prodej byty 3+kk, 84 m² - Liberec
  • Adresa Hanychovská, Liberec
  • Ev. č. RT1146-06539
  • Typ byty 3+kk
  • Plocha 84 m²
  • Vlastnictví osobní

5 990 000 Kč

konečná cena včetně provize a právních služeb, včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu

 

Prodej rodinného bytu 3+kk, 84 m2 + balkon 7 m2, parkovací stání, Liberec - širší centrum

Představuji vám skvělý rodinný byt, který si vás získá prostorností, moderním pojetím i praktickým řešením.
Parkování na vlastním pozemku, velký balkón s pěkným výhledem nebo vytápění a chlazení tepelným čerpadlem, to jsou bonusy, které byt jen a jen vylepšují.

Pro rodinu potřebujete prostor, kterého byt nabídne 84 m2 a k tomu velký balkón 7 m2. Přesně takovou výměru má byt s oblíbenou dispozicí 3+kk, který nabídne velmi praktické uspořádání. Majitelé zároveň bytu dali jednoduchý a nadčasový design, který odpovídá současným trendům, i proto je byt bez investic připravený k nastěhování.
Začnu hned v předsíni s obřími vestavěnými skříněmi i prostorem pro pračku a sušičku. Ty můžou být i v koupelně, kterou majitelé před rokem zmodernizovali a je zkrátka nádherná! Základem pro rodinu jsou 2 oddělené pokoje, které jsou neprůchozí. Ložnice rodičů je samozřejmě vybavena vestavěnými skříněmi a aby byla klidnější, je přístupná z chodby. Naopak dětský pokoj je přístupný přímo z obývacího pokoje a vzniká tak společný prostor pro celou rodinu. Obývací pokoj je propojený s kuchyňským koutem a díky jeho velikosti 30 m2 nabídne dost místa pro obývací i jídelní část. Prostor je krásně světlý díky prosklenému vstupu na balkon, který je v létě oázou pro odpočinek a třeba grilování, díky severní orientaci tu není ani v parných dnech k nevydržení. O tepelný komfort v bytě se stará tepelné čerpadlo, které slouží jak k vytápění bytu, tak jeho chlazení. Orientace bytu na sever směrem k vlakovému nádraží zároveň zajištuje klidné bydlení odstíněné od ruchu hlavní ulice.
S ohledem na tepelné čerpadlo jsou na byt poměrně nízké náklady, kdy spotřeba elektřiny nepřesahuje 2.000 Kč a stálé platby na provoz domu činní 3.200 Kč. Za tak velký byt jsou to opravdu příjemné náklady.

Byt je umístěný ve 2. patře domu, který byl postavený přibližně v roce 2005. V domě není výtah, ale 2 patra nejsou žádnou překážkou. Kočárek a další vybavení si můžete nechat v přízemí v kočárkárně.
Dům stojí na vlastním oploceném pozemku, který slouží. zároveň jako parkování pro obyvatele domu. Máte tak zajištěné bezproblémové a bezpečné parkování přímo u vchodu.

Dům najdete šikovně ukrytý v druhé řadě zástavby na Hanychovské ulici nedaleko Starých Pekáren. Lokalita se vyznačuje naprosto skvělou dostupností. Ať je to autem napojení na rychlostní průtah, nebo tramvajová zastávka přímo u domu a vlakové i autobusové nádraží do 10 minut chůze. V okolí je stejně tak k mateřská i základní škola a kompletní vybavenost je v centru města, kam je to tramvají 4 zastávky.
Pro volnočasové vyžití je v okolí ideální sport park u HomeCredit Areny, cyklostezka za domem a nebo se vydáte na Ještěd, kam jede tramvaj přímo od domu.

Vím, jakou má lokalita pověst, ale nenechte se odradit.
Přijďte za mnou na prohlídku a přesvědčte se o tom jaké je to parádní rodinné bydlení s nízkými náklady.
Budu se těšit na viděnou.

Z důvodu absence PENB je nemovitost dočasně zařazena do kategorie G.

Mimořádně nehospodárná G

Údaje k nemovitosti

KategorieByty 3+kk
LokalitaHanychovská, Liberec
OkresLiberec
VlastnictvíOsobní
Užitná plocha84 m²
Podlahová plocha91 m²
Počet podlaží4
Podlaží umístění3. NP
Stav objektuDobrý
BudovaCihlová
Poloha objektuSamostatný
Umístění objektuRušná část obce
ZástavbaObchodní a obytná
Rok výstavby2005
ZařízenýČástečně
Míst k parkování1
ParkováníAno
Výtahne
Balkónano
KomunikaceAsfaltová
TelekomunikaceTelefon, Internet
DopravaVlak, Dálnice, Silnice, MHD, Autobus
VodaDálkový vodovod
Elektřina230V
PlynPlynovod