Prodej byty 3+1, 55 m² - Znojmo

Prodej byty 3+1, 55 m² - Znojmo
  • Adresa Havlíčkova, Znojmo
  • Ev. č. RT1026-01226
  • Typ byty 3+1
  • Plocha 55 m²
  • Vlastnictví osobní

3 690 000 Kč

včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu

 

Prodej bytu 3+1, 55 m2 - Havlíčkova

Nenechte si ujít možnost bydlet kousek od centra Znojma ve stylově zrekonstruovaném bytě s balkónem do vnitrobloku!

+ 3+1
+ 55 m2
+ po stylové rekonstrukci
+ kuchyňská linka s vestavnými spotřebiči
+ balkón do vnitrobloku
+ 2. patro
+ příjemná prosvětlenost
+ kousek od centra Znojma
+ k okamžitému nastěhování

Prosluněné místnosti, balkón poskytující soukromí a nádherná koupelna. Nejen tím vyniká tento byt o dispozici 3+1 na ploše 55 m2.

Nabízený byt se nachází na ulici Havlíčkova, ve druhém patře historií dýchajícího domu situovaného v řadové zástavbě, co by kamenem dohodil od centra města Znojma. Pokud nebudete mít chuť vyrazit tam, můžete zavítat k sousedům. Přímo vedle totiž stojí kino i kavárna.

Byt je celý po rekonstrukci a čeká až se v něm zabydlíte. Nastěhovat se můžete ihned. Prakticky řešená dispozice s 55 m2 vám nabídne vše, co budete potřebovat. Kuchyně je vybavena novou kuchyňskou linkou s vestavnými spotřebiči a dostanete se z ní jak do jednoho z pokojů, tak i do koupelny či na balkón. Díky tomu to nebudete mít s čerstvě vypraným prádlem na sušák daleko a balkón orientovaný do vnitrobloku vám poskytne sluníčko i čerstvý vzduch. Koupelna s impozantními obklady je vybavena velkým sprchovým koutem. Odvětrávání je zajištěno prostřednictvím malého okénka a ventilátor zajistí odtah ze samostatné toalety i koupelny. Samozřejmostí je i příprava na pračku. Byt dále disponuje samostatnou toaletou a dalšími dvěma pokoji s vysokými okny, které zajišťují dostatek denního světla. Nad bytem se nachází pouze půda, takže se nemusíte bát žádného nevyžádaného dupání od sousedů bydlících nad vámi.

Vytápění je řešené prostřednictvím vlastních elektrických přímotopů s termostaty, a tak si můžete topit kdykoliv budete potřebovat. Přidanou hodnotou tohoto bytu jsou i nízké náklady odváděné do fondu oprav SVJ, které činí 1 589 Kč měsíčně.

Zaujal vás tento nově zrekonstruovaný byt kousek od centra Znojma? Rád vás přivítám na společné prohlídce. Neváhejte mě kontaktovat ani v případě dodatečných dotazů. S financováním vám rádi pomohou naši specialisté na hypoteční úvěry.

Mimořádně nehospodárná G

Údaje k nemovitosti

KategorieByty 3+1
LokalitaHavlíčkova, Znojmo
OkresZnojmo
VlastnictvíOsobní
Užitná plocha55 m²
Počet podlaží3
Podlaží umístění3. NP
Stav objektuVelmi dobrý
BudovaCihlová
Poloha objektuŘadový
Umístění objektuCentrum obce
ZástavbaObytná
ZařízenýČástečně
Výtahne
Balkónano (2 m²)
KomunikaceAsfaltová
DopravaVlak, Silnice, MHD, Autobus
VodaDálkový vodovod
Elektřina230V
OdpadVeřejná kanalizace