Prodej byty 3+1, 70 m² - Vela Luka

Prodej byty 3+1, 70 m² - Vela Luka
  • Adresa Vela Luka, Chorvatsko
  • Ev. č. RT1350-03565
  • Typ byty 3+1
  • Plocha 70 m²
  • Vlastnictví osobní

239 925 EUR

včetně DPH, + provize RK, včetně právního servisu

 

Apartmán - Vela Luka, 70m2

Exkluzivní apartmán s bazénem na jednom z nejkrásnějších ostrovů Jaderského moře - Korčule!

Korčula ukrývá četné zátoky a zátoky a je ideální volbou pro ty, kteří hledají klidnou dovolenou v dokonalém prostředí křišťálově čistého moře a nedotčené přírody, a přesto bohatou a pestrou turistickou nabídku! Městečko Vela Luka je známé jedním z nejlepších kotvišť na Jadranu, je místem umělců a historických památek a je obklopeno nízkou „perlou“ malých ostrůvků a nachází se na pobřeží posetém olivovými háji a vinicemi. Malebné ostrůvky a hluboké zátoky jej ozvláštňují a přinášejí vynikající obchodní a investiční potenciál!

Tento luxusní apartmán je dokonalou kombinací modernosti a elegance interiéru s panoramatickým výhledem na moře a pláže!

Celková plocha 70m2, pečlivě promyšlená dispozice sestává z obývacího pokoje, kuchyně, jídelny, dvou ložnic, koupelny, další toalety a zastřešené terasy 12m2! Nachází se v exkluzivní městské vile s celkem pěti byty, z nichž každý má samostatný vchod, což této nemovitosti ještě přidává na exkluzivitě.

K bytu náleží třináctimetrový bazén a vlastní parkovací stání. Technickou funkčnost bytu charakterizují bezpečnostní dveře, video vrátný, jacuzzi, rolety s elektrickými zvedáky, podlahové vytápění, plynové topení a solární panely, klimatizace, krb, gril.
Vila se nachází v klidné lokalitě, pouze pár minut od pláže a trajektového přístavu.

Byt je zařízený, obklady keramikou, kvalitní dřevěné podlahy a kuchyňská linka na míru.

Výborná příležitost pro perfektní bydlení a naše doporučení!

V ceně této nemovitosti není zahrnuta provize zahraniční agentuře ve výši 3% z kupní ceny nemovitosti (+ DPH 25% z této provize = 3,75%) a dále 3% daň z převodu státu.

Pro jakékoliv další informace a případnou prohlídku nemovitosti nás prosím neváhejte kontaktovat, rádi Vám nabídneme individuální přístup a službu vyhledání nemovitosti dle Vašich přání a preferencí.

Veškerou nabídku našich nemovitostí naleznete na našich stránkách.

Mimořádně nehospodárná G

Údaje k nemovitosti

KategorieByty 3+1
LokalitaVela Luka, Chorvatsko
VlastnictvíOsobní
Užitná plocha70 m²
Podlaží umístění1. NP
Stav objektuNovostavba
BudovaSmíšená
Rok výstavby2024
ZařízenýAno
ParkováníAno
Terasaano
VodaDálkový vodovod