Prodej byty 3+1, 126 m² - Teplice

Prodej byty 3+1, 126 m² - Teplice
  • Adresa Duchcovská 1068/8, Teplice
  • Ev. č. RT1362-27107
  • Typ byty 3+1
  • Plocha 126 m²
  • Vlastnictví osobní

4 300 000 Kč

včetně provize RK a právního servisu

 

Prodej moderního bytu 3+1, 126 m2 - Teplice

Pokud hledáte prostorný a moderní byt v Teplicích, tento kousek s dispozicí 3+1 a velikostí 108 m2 je přesně pro vás! Byt se nachází ve 4. nadzemním podlaží cihlového domu z roku 1919 na adrese Duchcovská. Díky orientaci na jih budete mít celý den dostatek světla a balkón s výhledem na zámeckou zahradu je ideálním místem pro relaxaci. Navíc je byt po kompletní rekonstrukci a připravený k okamžitému bydlení.

Byt prošel rekonstrukcí v roce 2021 (koupelna, kuchyň, podlahy, krbová kamna) a nabízí kuchyňskou linku na míru s kvalitním kováním od značky DTC a tlumením dorazů všech dvířek. Kuchyně je vybavena zabudovanou troubou a mikrovlnkou, také digestoří s uhlíkovými filtry a myčkou. Koupelna nabízí dostatek úložného prostoru. Pračka a sušička je v technické místnosti a neruší tak čistý a moderní vzhled koupelny. Rozvody vody a elektřiny jsou v mědi. K bytu náleží i nadstandardně veliký sklep o rozloze cca 20 m2.

Podlahy jsou řešeny kombinací vinylu, dřevěných parket a keramické dlažby, což dodává interiéru luxusní a útulnou atmosféru. Obývací prostor je navíc doplněn o krbová kamna, která nejen že šetří náklady na vytápění, ale také vytvoří příjemnou atmosféru během chladnějších dnů. Některé vybavení bytu může zůstat – více si povíme osobně při prohlídce.

Dům je ve výborném technickém stavu – nová střecha z roku 2020, plastová okna s dvojskly a stabilní cihlová konstrukce. Internet je k dispozici od společnosti Vodafone s rychlostí až 1.000 Mbit/s, takže i ti nejnáročnější uživatelé budou spokojeni. Vytápění bytu je zajištěno plynovým kotlem pro pohodlné a bezstarostné vytápění. Nebo si můžete zatopit v krbových kamnech, která umožňují výrazně ušetřit na nákladech za plyn. Ideální spojení komfortu a úspor!

Co se týče lokality, najdete tu vše, co potřebujete – kompletní občanská vybavenost v blízkém okolí a výborná dopravní dostupnost nejen do centra Teplic, ale i do okolních měst jako Krupka, Ústí nad Labem nebo Bílina. Zároveň se ale už nacházíte mimo zónu placeného parkování a nemusíte tak řešit náklady navíc a zařizování parkovacího oprávnění pro rezidenty.

Náklady na bydlení jsou velmi příznivé – zhruba 5.300 Kč měsíčně, včetně fondu oprav ve výši 1.130 Kč. Díky krbovým kamnům můžete dosáhnout i výrazných úspor na vytápění. V rámci komplexních služeb Vám rád zařídím i převod energií a nebo optimální financování.

Energetický štítek domu je v přípravě a proto uvádíme energetickou náročnost třídy G.

Tento moderní byt v cihlovém domě s balkónem, je ideální pro rodinu nebo jako investice. Neváhejte a domluvte si prohlídku ještě dnes, ať si ho můžete prohlédnout osobně!

Údaje k nemovitosti

KategorieByty 3+1
LokalitaDuchcovská 1068/8, Teplice
OkresTeplice
Náklady na bydlení5.300 Kč vč. fondu oprav (1.130 Kč)
VlastnictvíOsobní
Užitná plocha126 m²
Podlahová plocha128 m²
Počet podlaží5
Podlaží umístění4. NP
Stav objektuVelmi dobrý
BudovaCihlová
Rok výstavby1919
ZařízenýAno
Výtahne
Balkónano (2 m²)
Sklepano (20 m²)
KomunikaceDlážděná, Asfaltová
TelekomunikaceTelefon, Internet, Kabelové rozvody
DopravaVlak, Dálnice, Silnice, MHD, Autobus
VodaDálkový vodovod
Elektřina230V
PlynPlynovod
OdpadVeřejná kanalizace