Prodej byty 3+1, 77 m² - Praha - Letňany

Prodej byty 3+1, 77 m² - Praha - Letňany
  • Adresa Dobratická, Praha 18
  • Ev. č. RT1190-26890
  • Typ byty 3+1
  • Plocha 77 m²
  • Vlastnictví osobní

7 450 000 Kč

cena včetně provize a kompletního právního servisu, včetně provize

 

Prodej byty 3+1, 77 m² -

Hledáte příjemný, slunný byt pro rodinu v blízkosti metra Letňany? Nabízíme Vám ke koupi byt 3+1 s lodžií, v OV, umístěný ve zvýšeném přízemí kompletně zrekonstruovaného panelového domu, s veškerou občanskou vybaveností v okolí.
Byt, jehož obytná plocha činí 71,8 m², obývá první majitel od výstavby domu v roce 1980. Prošel rekonstrukcí bytového jádra, kdy došlo ke spojení koupelny s toaletou, výměně kuchyně a vytvoření úložných prostor v kuchyni. Dále několik dalších úprav (výměna podlah, zvětšení otvoru mezi kuchyní a obývacím pokojem). Rekonstruovány byly rovněž rozvody vody a odpadu, plastová okna, lodžie, nové bezpečnostní dveře. Má ideální dispozici, kdy ze vstupní chodby do tvaru písmene L, vedou samostatné dveře do všech místností. Do levé strany vstupujeme do dvou neprůchozích ložnic, do pravé strany pak do velkého obývacího pokoje a kuchyně, které jsou částečně propojeny. Přímo u vstupu do bytu je navíc praktická šatna a vestavná skříň. Kuchyňská linka s elektrickou troubou, plynovým sporákem, myčkou, vestavěnou lednicí a velkou skříní na suché potraviny. Všechna okna mají příjemný výhled na ZŠ, do zeleně a na dětské hřiště. K bytu také patří sklepní koje (cca 2 m²). V domě kočárkárna, sušárna, mandl - vše téměř nevyužíváno ostatními obyvateli domu. Náklady na bydlení činí 5.824 Kč (z toho FO je 3.232 Kč), plus spotřeba elektřiny v bytě. Zastávka MHD 2 minuty chůze, škola a školka přímo u domu, potraviny za rohem, dále OC Letňany, Glóbus, Lidl, sportoviště, zimní stadion, bazén, mnoho zeleně, lesopark, velmi snadná dostupnost na všechny výjezdy z Prahy.
Jedná se rovněž o velmi zajímavou nemovitost k pronájmu, neboť lokalita je hojně vyhledávaná (předpokládané nájemné by bylo 23.000 Kč/měsíc + služby.
Dům je po kompletní rekonstrukci, s novým výtahem, nově připravené vstupy na čipy, nejsou plánované žádné velké investice.
Domluvte si prohlídku. Uvedená cena je včetně provize a kompletního právního servisu, se zajištěním hypotéky pomůžeme. Ev. číslo: 26890.

Úsporná C

Údaje k nemovitosti

KategorieByty 3+1
LokalitaDobratická, Praha 18
Okresúzemí Hlavního města Prahy
VlastnictvíOsobní
Užitná plocha77 m²
Podlahová plocha77 m²
Počet podlaží7
Podlaží umístění1. NP
Stav objektuV rekonstrukci
BudovaPanelová
ZařízenýNe
Výtahano
Lodžieano
Sklepano
TelekomunikaceTelefon, Internet, Kabelová televize
DopravaAutobus
VodaDálkový vodovod
OdpadVeřejná kanalizace
TopeníÚstřední dálkové
Reality 11
Reality 11
Nad Podbabskou skálou 350/17
Praha
info@reality11.cz

Zobraz 278 nabídek