Prodej byty 3+1, 76 m2 - Ostrava - Poruba, Ludvíka Podéště

Prodej byty 3+1, 76 m2 - Ostrava - Poruba, Ludvíka Podéště
  • Adresa Ludvíka Podéště, Ostrava - Poruba
  • Ev. č. RT1269-00235
  • Typ byty 3+1
  • Plocha 76 m²
  • Vlastnictví osobní

3 699 000 Kč

včetně provize, včetně právního servisu

 

Hledáte klidné bydlení obklopené zelení? Chcete si svůj domov utvořit podle sebe a nedělat kompromisy? Pak je tato nabídka právě pro Vás. Exkluzivně nabízím k prodeji velmi prostorný byt 3+1 s balkonem v žádané lokalitě Ostravy - Poruby na ulici Ludvíka Podéště. Nachází se v 7NP/12 domu po kompletní revitalizaci.

Bytová jednotka je po rekonstrukci v r. 2009, vše plně funkční, připraveno k užívání. Pro nenáročné obyvatele k nastěhování ihned, pro náročnější ideální k rekonstrukci dle vlastních představ. V nabídce jsou zobrazeny jak reálné fotky bytu, tak zpracovaná vizualizace (podrobnější plány a zobrazení na vyžádání). Střed bytu tvoří dlouhá chodba s komorou a dostatkem úložného prostoru. Jádro je zděné, kdy se koupelna zvětšila o původní průchod do kuchyně a je vybavena rohovou vířivou vanou. Průchod mezi obývacím pokojem a kuchyní je rozšířený na základě statického posudku. Dva pokoje se vstupem na zasklený balkon jsou neprůchozí a velmi prostorné. Elektrické rozvody v bytovém jádře, kuchyni a obývacím pokoji jsou v mědi, chodba a dva pokoje s balkonem v hliníku. Náklady na bydlení činí 5.804,-Kč/měs. včetně fondu oprav a služeb pro 2 osoby. Podlahová plocha bytu činí krásných 75,8 m2 + 7,2 m2 balkon + 1,4 m2 sklep. Velmi dobrá dispozice s orientací na dvě světové strany. V bytě se nachází původní dřevěná okna. Krásný výhled do okolí, doporučuji prohlídku.

Bezproblémové společenství vlastníků o dvou vchodech s dobrým hospodářským výsledkem. Dům není zatížen žádným úvěrem na údržbu a opravy. Oblíbená lokalita se spoustou zeleně nedaleko veškeré občanské vybavenosti. Pro více informací či prohlídku mne kontaktujte.

Mimořádně nehospodárná G

Údaje k nemovitosti

KategorieByty 3+1
LokalitaLudvíka Podéště, Ostrava - Poruba
OkresOstrava-město
Náklady na bydlení5.804,-Kč/měs. včetně FO a služeb pro 2 os.
VlastnictvíOsobní
Plocha užitná76 m²
Počet podlaží12
Podlaží umístění7. NP
Stav objektuVelmi dobrý
BudovaPanelová
Umístění objektuKlidná část obce
Bezbariérovýano
Výtahano
Balkónano
Sklepano
VodaDálkový vodovod
Elektřina230V
PlynPlynovod
OdpadVeřejná kanalizace
TopeníÚstřední dálkové

Podobné nemovitosti