Prodej byty 3+1, 70 m² -

Prodej byty 3+1, 70 m² -
  • Adresa Přistoupimská 432, Praha 10
  • Ev. č. RT1188-649002
  • Typ byty 3+1
  • Plocha 70 m²
  • Vlastnictví osobní

7 690 000 Kč

vč. právního servisu a odměny RK

 

Ve výhradním zastoupení majitele, nabízím prodej hezkého světlého bytu 3+1 s balkónem, v zatepleném domě na klidném místě plném zeleně a vzrostlých stromů, kousek od Malešického parku a Lidlu, do 15 min MHD na metro A Želivského.

Prakticky řešený byt (67+3m² balkón) s příjemnou V/Z orientací, v 1. NP/7 zrekonstruovaného domu, nabízí tři prostorné pokoje (19, 17 a 14m²) z toho největší s balkónem s výhledem do zeleně, kuchyň s oknem a plynovým sporákem, částečně zděné jádro se samostatnou toaletou a na chodbě dostatek úložného místa. Plastová okna, na podlahách pokojů jsou dřevěné parkety, jinak v původním stavu a určený k rekonstrukci dle Vašich představ. K bytu náleží sklepní kóje.

Dům je po kompletní revitalizaci: zateplení, stoupačky, výtah, vnitřní prostory domu, vstup na čip.
Běžné měsíční poplatky, maximální občanská vybavenost, u domu je dětské hřiště a sportoviště, školky, školy, gymnázium, pošta, Lidl, poliklinika Plaňanská a skvělá dopravní dostupnost 5. min autem, nebo tři zastávky MHD na metro A Želivského.

Klidné okolí ve slepé ulici plné zeleně a vzrostlých stromů, kousek od domu je krásný velký park s hřišti pro děti i pejsky a na něj cyklostezkou nebo příjemnou procházkou navazující Malešický les. Skvělá a vyhledávaná lokalita jak k vlastnímu bydlení, tak na pronájem. Byt v osobním vlastnictví, s hypotékou pomůžeme - zařídíme. Ev. číslo: 648388.

Mimořádně nehospodárná G

Údaje k nemovitosti

KategorieByty 3+1
LokalitaPřistoupimská 432, Praha 10
Okresúzemí Hlavního města Prahy
VlastnictvíOsobní
Plocha užitná70 m²
Plocha podlahová70 m²
Počet podlaží7
Podlaží umístění1. NP
Stav objektuVelmi dobrý
BudovaPanelová
ZařízenýNe
Výtahano
Balkónano
Sklepano
PlynPlynovod
TopeníJiné

Podobné nemovitosti