Prodej byty 3+1, 52 m² - Mníšek pod Brdy

Prodej byty 3+1, 52 m² - Mníšek pod Brdy
  • Adresa Jana Šťastného 591, Mníšek pod Brdy
  • Ev. č. RT1435-845259
  • Typ byty 3+1
  • Plocha 52 m²
  • Vlastnictví osobní

4 799 900 Kč

bez poplatků

 

Prodej bytu po celkové rekonstrukci. Dispozice 3+1 v cihlové budově na třetím podlaží s celkovým počtem tří podlaží. Byt o celkové ploše 52 m2 nabízí vybavenou kuchyň, vybavený prostorný obývací pokoj

Prodej bytu po celkové rekonstrukci. Dispozice 3+1 v cihlové budově na třetím podlaží s celkovým počtem tří podlaží. Byt o celkové ploše 52 m2 nabízí vybavenou kuchyň, vybavený prostorný obývací pokoj a dvě ložnice.

Nemovitost je téměř zcela vybavená, ve velmi dobrém stavu a disponuje štítkem energetické náročnosti G. Parkování je k dispozici na oploceném pozemku i na přilehlé komunikaci, avšak garáž není součástí nabídky.

Balkón o ploše 2 m2 a sklep o ploše 4 m2 poskytují dostatek úložného prostoru. Výtah a bezbariérový přístup nejsou k dispozici.

Pokud hledáte byt s dobrou dispozicí a výhodnou lokalitou, neváhejte mě kontaktovat skrz zprávy a domluvte si prohlídku této zajímavé nabídky.

Byt je v centru města s překrásným výhledem na celé centrum, kostel, Brdy, poutní areál Skalka, který bývá krásně osvětlen. Lokalita v naprosté blízkosti obchodů, náměstí, školy i školky, úřadů, lékařů a přesto v úplném klidu útulného maloměsta.

Sousedé a lidé ve městě jsou milí a vstřícní. Život je zde velmi pohodový a příjemný. Tato nemovitost je určena výhradně přímým zájemcům o koupi. Na inzerát můžete také reagovat přímo na webu Bezrealitky: https://www.bezrealitky.cz/nemovitosti-byty-domy/845259-nabidka-prodej-bytu-jana-stastneho-mnisek-pod-brdy

Mimořádně nehospodárná G

Údaje k nemovitosti

KategorieByty 3+1
LokalitaJana Šťastného 591, Mníšek pod Brdy
OkresPraha-západ
VlastnictvíOsobní
Užitná plocha52 m²
Počet podlaží3
Podlaží umístění3. NP
Stav objektuVelmi dobrý
BudovaCihlová
ZařízenýAno
ParkováníAno