Prodej byty 3+1, 95 m² - Málaga, Costa del Sol, Puerto Banús, Puerto Banús

Prodej byty 3+1, 95 m² - Málaga, Costa del Sol, Puerto Banús, Puerto Banús
  • Adresa Málaga, Costa del Sol, Puerto Banús, Puerto Banús, Španělsko
  • Ev. č. RT1155-R4361848
  • Typ byty 3+1
  • Plocha 95 m²
  • Vlastnictví osobní

649 000 EUR

 

Byt na prodej 95 m2 Puerto Banús

apartmán se 3 ložnicemi ve druhém patře v uzavřeném a exkluzivním komplexu v centru Puerto Banus. Tato úžasná nemovitost nabízí otevřený obývací prostor se špičkovou kuchyní, jídelním koutem a obývacím pokojem spojenými dohromady s přímým vstupem na vlastní terasu. Interiér je prostorný, moderní a světlý, s italskými keramickými podlahami, světlými stěnami, s příměsí dřeva, které udržuje teplo a útulnost a světlo po celý rok.

Všechny ložnice jsou velkorysé a krásně dokončené a vybavené velkými vestavěnými skříněmi a elektrickými žaluziemi. Hlavní ložnice má vlastní koupelnu a také vlastní terasu. Další vybavení: teplá a studená klimatizace, podlahové vytápění v koupelnách, myčka nádobí, pračka/sušička (vše od špičkových německých značek NEFF a Siemens). Za příplatek lze dokoupit parkovací místa a úložné prostory.

Urbanizace prošla rozsáhlou rekonstrukcí, nabízí 24hodinovou ostrahu, služby concierge, bezvadné a vzrostlé tropické zahrady se 3 bazény, tenisový kurt s paddle. Nachází se pouhou 1 minutu od pláže a slavného Puerto Banus s luxusními butiky, vyhlášenými restauracemi, kavárnami, bary a velkolepým nočním životem.

K dispozici je dalších 5 apartmánů na prodej. Udělejte si prohlídku nemovitosti a prohlédněte si všechny tyto krásné možnosti. Nenechte si ujít ty nejlepší nabídky a přidejte se k nám na FB a Instagramu

Mimořádně nehospodárná G

Údaje k nemovitosti

KategorieByty 3+1
LokalitaMálaga, Costa del Sol, Puerto Banús, Puerto Banús, Španělsko
VlastnictvíOsobní
Užitná plocha95 m²
Podlaží umístění2. NP
Stav objektuVelmi dobrý
BudovaCihlová
ZařízenýNe
Terasaano (15 m²)