Prodej byty 3+1, 103 m² - Málaga, Costa del Sol, La Cala Golf

Prodej byty 3+1, 103 m² - Málaga, Costa del Sol, La Cala Golf
  • Adresa Málaga, Costa del Sol, La Cala Golf, Španělsko
  • Ev. č. RT1155-R3811195
  • Typ byty 3+1
  • Plocha 103 m²
  • Vlastnictví osobní

630 000 EUR

 

Byt na prodej 103 m2 La Cala Golf

Tento krásný zbrusu nový penthouse se třemi ložnicemi vyniká moderním stylem a kvalitním designem, je postaven z nejnovějších materiálů a vybavení: keramická podlaha s velkými dlaždicemi (60x60 cm) od značky SALONI, v prostorném obývacím pokoji je kuchyňská linka Otevřená vestavba se spotřebiči, dvě koupelny s kvalitní sanitou, LED osvětlení, teplá a studená klimatizace a solární panely s nejlepší tepelnou a zvukovou izolací. Jedná se o světlý penthouse se spoustou přirozeného světla a velkými terasami, kde si můžete po celý den užívat slunce a krásný výhled na golfová hřiště.
Nachází se v klidné a rezidenční čtvrti v blízkosti golfového hřiště, méně než 10 minut jízdy autem k plážím La Cala, obchodům, barům, restauracím a veškeré občanské vybavenosti a méně než 25 minut od mezinárodního letiště v Malaze.
Urbanizace má uzavřený areál a tento penthouse má kryté parkovací stání se dvěma přidělenými místy. Velké komunitní zahradní plochy s bazénem pro dospělé i děti. Nenechte si ujít ty nejlepší nabídky a přidejte se k nám na FB a Instagramu

Úsporná C

Údaje k nemovitosti

KategorieByty 3+1
LokalitaMálaga, Costa del Sol, La Cala Golf, Španělsko
VlastnictvíOsobní
Užitná plocha103 m²
Podlaží umístění2. NP
Stav objektuNovostavba
BudovaCihlová
ZařízenýAno
Výtahano
Terasaano (136 m²)
TelekomunikaceInternet