Prodej byty 3+1, 189 m² - Málaga, Costa del Sol, Benalmadena

Prodej byty 3+1, 189 m² - Málaga, Costa del Sol, Benalmadena
  • Adresa Málaga, Costa del Sol, Benalmadena, Španělsko
  • Ev. č. RT1155-R4672813
  • Typ byty 3+1
  • Plocha 189 m²
  • Vlastnictví osobní

528 000 EUR

 

Byt na prodej 189 m2 Benalmadena

Penthouse na prodej v jedné z nejlepších urbanizací v Benalmádeně.

Tento nádherný mezonetový penthouse má 3 ložnice a 2 koupelny. Hlavní ložnice se může pochlubit šatnou, relaxační zónou a nádherným výhledem na moře. V hlavním patře se nachází prostorný obývací pokoj s otevřeným výhledem na Středozemní moře a záliv Fuengirola, kompletní koupelna, dvě ložnice a plně vybavená kuchyň.

Součástí nemovitosti je rozsáhlé kryté parkoviště a úložný prostor. Tyto domy se nacházejí u vchodu do komplexu Alquibla, jen několik minut od sjezdu z dálnice A7.

K okolní občanské vybavenosti patří nákupní centrum Altos del Higuerón, které nabízí supermarket, lékárnu a různé možnosti stravování. Součástí budovy jsou dva velké společné bazény a zelené plochy pro klidné procházky. Všechny společné prostory jsou pečlivě udržované, v moderním a elegantním stylu.

Urbanizace nabízí také vlakovou dopravu, která spojuje nákupní centrum s pláží Carvajal, a nepřetržitou ostrahu. Tato perfektní lokalita vám umožní užívat si slunce a klidu a zároveň bydlet s veškerou občanskou vybaveností na dosah ruky! Nenechte si ujít ty nejlepší nabídky a přidejte se k nám na FB a Instagramu

Mimořádně nehospodárná G

Údaje k nemovitosti

KategorieByty 3+1
LokalitaMálaga, Costa del Sol, Benalmadena, Španělsko
VlastnictvíOsobní
Užitná plocha189 m²
Podlaží umístění2. NP
Stav objektuVelmi dobrý
BudovaCihlová
ZařízenýAno
ParkováníAno
Výtahano
Terasaano (14 m²)