Prodej byty 3+1, 66 m² - Makarska

Prodej byty 3+1, 66 m² - Makarska
  • Adresa Makarska, Chorvatsko
  • Ev. č. RT1350-00493
  • Typ byty 3+1
  • Plocha 66 m²
  • Vlastnictví jiný

278 712 EUR

včetně DPH, + provize RK, včetně právního servisu

 

Byt v komplexu - Makarska, 66m2

Moderní komplex, který přináší do světa nemovitostí v Makarské nádech svěžesti a originálních architektonických řešení.

Byt 2+1 na prodej v Makarské, v novém moderním komplexu ve výstavbě, s krásným výhledem na moře a ostrovy. Komplex se skládá ze tří luxusních budov s celkem 120 bytovými jednotkami (40 bytů v budově) a 144 garážovými stáními. Součástí komplexu je venkovní bazén, bazény s jacuzzi, dětská herna a koktejlový bar, které jistě budoucím nájemníkům poskytnou spoustu zábavy a možností k relaxaci.

Projektem chceme vytvořit prostředí, které z Makarské udělá ještě žádanější místo pro život, kde budou mít naši nájemníci veškerý komfort na dosah ruky a budou moci trávit více volného času pro sebe a pro zdravé životní návyky.
Naší vizí je vytvářet nejvyšší standard městského bydlení, takže kromě komfortu a soukromí je naší prioritou poskytovat našim nájemcům různé služby v rámci areálu dostupné pouze jim. Tím se odlišujeme od běžných rezidenčních komplexů a nastavujeme laťku moderního bydlení ještě výš.

Tento koncept bydlení vnáší do každodenního života rozmanitost, komfort a bezpečí, které se neomezí pouze na plochu bytové jednotky.

Architektonické řešení, design prostoru a kvalita stavby byly provedeny podle nejvyšších moderních světových standardů a zvláštní důraz byl kladen na ochranu životního prostředí a vytvoření co nejkvalitnějšího životního prostředí.

Možnost dokoupení garážového stání:
Cena garáže v - 1. poschodí je 25 000 eur,
Cena garáže v -2. poschodí je 20 000 eur

Plánované dokončení prací je konec roku 2025, nyní máte vynikající příležitost investovat do nemovitosti!

V ceně této nemovitosti není zahrnuta provize zahraniční agentuře ve výši 3% z kupní ceny nemovitosti + DPH a dále 3% daň z převodu státu.

Pro jakékoliv další informace a případnou prohlídku nemovitosti nás prosím neváhejte kontaktovat, rádi Vám nabídneme individuální přístup a službu vyhledání nemovitosti dle Vašich přání a preferencí.

Mimořádně nehospodárná G

Údaje k nemovitosti

KategorieByty 3+1
LokalitaMakarska, Chorvatsko
VlastnictvíJiný
Převod do OV
Plocha užitná66 m²
Podlaží umístění4. NP
Stav objektuVe výstavbě
BudovaSmíšená
Rok výstavby2023
ZařízenýNe
Výtahano
Balkónano (7 m²)
TelekomunikaceSatelit
VodaDálkový vodovod