Prodej byty 3+1, 68 m² - Labin

Prodej byty 3+1, 68 m² - Labin
  • Adresa Labin, Chorvatsko
  • Ev. č. RT1350-03562
  • Typ byty 3+1
  • Plocha 68 m²
  • Vlastnictví osobní

210 000 EUR

včetně DPH, + provize RK, včetně právního servisu

 

Byt - Sveta Marina, Raša, Labin, 68m2

Nabízíme Vám na prodej krásný, zařízený byt v oblasti Raša - Labin o velikosti 68m2, který poskytuje komfortní a funkční prostor v klidném prostředí a nabízí také možnosti turistického pronájmu.

Byt se nachází v přízemí bytového domu v mimořádně klidné lokalitě, 2km od první pláže, což činí tuto nemovitost atraktivní pro milovníky moře a pláží.

Dům se nachází také pouze 5km od centra Labin, kde je veškerá potřebná vybavenost, jako jsou obchody, restaurace, školy a další služby. Jedná se o výbornou příležitost pro ty, kteří chtějí bydlet v blízkosti veškeré občanské vybavenosti a zároveň v klidném prostředí.

Byt se skládá ze dvou prostorných ložnic, koupelny, vybavené kuchyně, jídelna je propojena s obývacím pokojem a vytváří tak prostorný otevřený prostor, který se otevírá na terasu. To vám umožní vychutnat si jídlo venku a relaxovat na čerstvém vzduchu.

K udržení příjemné teploty v bytě slouží klimatizace, což je praktické a efektivní řešení. V bytě je navíc komín, který Vám dává možnost vytápění kamny na tuhá paliva.

K bytu náleží dvě parkovací stání.

Vzhledem k blízkosti pláže a příznivé poloze nabízí tato nemovitost také možnost turistického pronájmu. To může být vynikající příležitost pro rychlejší návratnost vložených prostředků nebo dodatečný zdroj příjmů.

Nabízíme Vám možnost financování při koupi nemovitostí.

V ceně této nemovitosti není zahrnuta provize zahraniční agentuře ve výši 3% z kupní ceny nemovitosti (+ DPH 25% z této provize = 3,75%) a dále 3% daň z převodu státu.

Pro jakékoliv další informace a případnou prohlídku nemovitosti nás prosím neváhejte kontaktovat, rádi Vám nabídneme individuální přístup a službu vyhledání nemovitosti dle Vašich přání a preferencí.

Veškerou nabídku našich nemovitostí naleznete na našich stránkách.

Mimořádně nehospodárná G

Údaje k nemovitosti

KategorieByty 3+1
LokalitaLabin, Chorvatsko
VlastnictvíOsobní
Užitná plocha68 m²
Podlaží umístění1. NP
Stav objektuVelmi dobrý
BudovaSmíšená
Rok výstavby2007
ZařízenýAno
Míst k parkování2
ParkováníAno
Terasaano
VodaDálkový vodovod
OdpadVeřejná kanalizace
TopeníLokální tuhá paliva, Jiné