Prodej byty 3+1, 64 m² - Děčín I-Děčín

Prodej byty 3+1, 64 m² - Děčín I-Děčín
  • Adresa Pohraniční 1223/15, Děčín
  • Ev. č. RT1326-100107
  • Typ byty 3+1
  • Plocha 64 m²
  • Vlastnictví osobní

3 490 000 Kč

včetně DPH, včetně provize, včetně právního servisu

 

Prodej bytu 3+1, 64 m2 -Děčín

Hledáte nový domov v samém srdci Děčína? Pak pro vás mám jedinečnou příležitost! Nabízím prostorný byt 3+1 v osobním vlastnictví, o užitné ploše 64 m2, ke kterému navíc patří zasklená lodžie 3 m2 – ideální místo pro relaxaci s kávou nebo posezení při západu slunce. A co víc? Byt je umístěn v posledním patře zatepleného panelového domu, takže vás nebude rušit žádný soused nad hlavou, a navíc se můžete těšit na vyšší stropy, které dodávají prostoru příjemný vzdušný nádech.

V domě je nový výtah. Plastová okna a nová krytina zajišťují perfektní tepelnou izolaci a šetří náklady na vytápění. Koupelnové jádro je umakartové – máte tak možnost si ho přetvořit podle svých představ, ale i přesto prošlo vkusnou modernizací. Rekonstruované stupačky jsou dalším bonusem pro vaše pohodlí.

A teď to nejlepší – lokalita! Byt se nachází přímo na náměstí, což znamená, že si můžete naplno užít veškerou městskou vybavenost, ať už se jedná o obchody, restaurace, školy, nebo kulturní akce. Všechno je doslova pár kroků od vašeho nového domova.

Tento byt má všechno, co si můžete přát – skvělou polohu, prostor i potenciál k úpravám podle vašich představ. Neváhejte a domluvte si prohlídku, než vám tento skvost zmizí před očima! Kontaktujte mě a já vaše sny proměním v REALITY.

Úsporná C

Údaje k nemovitosti

KategorieByty 3+1
LokalitaPohraniční 1223/15, Děčín
OkresDěčín
VlastnictvíOsobní
Užitná plocha64 m²
Podlahová plocha70 m²
Počet podlaží9
Podlaží umístění8. NP
Stav objektuDobrý
BudovaPanelová
Umístění objektuCentrum obce
ZástavbaObytná
ZařízenýNe
Výtahano
Lodžieano
Sklepano
DopravaVlak, Silnice, MHD, Autobus
VodaDálkový vodovod
Elektřina230V
PlynPlynovod
OdpadVeřejná kanalizace