Máme tu pro Vás na prodej družstevní bytovou jednotku o dispozici 3+1 o ploše 70,30 m2 s lodžií (4,8 m2) v České Lípě, ulice Brněnská.

Máme tu pro Vás na prodej družstevní bytovou jednotku o dispozici 3+1 o ploše 70,30 m2 s lodžií (4,8 m2) v České Lípě, ulice Brněnská.
  • Adresa Brněnská, Česká Lípa
  • Ev. č. RT1316-00495
  • Typ byty 3+1
  • Plocha 70 m²
  • Vlastnictví družstevní

2 349 000 Kč

Nabyvatel hradí poplatek 8.200,- Kč za převod družstevního podílu k bytu. Měsíční náklady činí 4.012,- Kč pro jednu osobu., včetně provize, včetně právního servisu

 

Máme tu pro Vás bytovou jednotku o dispozici 3+1 s lodžií (4,8 m2) v České Lípě, ulice Brněnská.
Byt v družstevním vlastnictví s možností převodu do osobního je po částečné rekonstrukci s plochou 70,30 m2 a nachází se v 1. nadzemním podlaží v revitalizovaném panelovém domě. Měsíční náklady činí 4.012,- Kč pro jednu osobu.
Dispozici bytu tvoří předsíň, ze které vede vstup do vkusné kuchyně, dvou obytných místností, zděné koupelny a samostatné toalety. Z obývacího pokoje vede dále vstup do ložnice a lodžie.
Byt je vybaven rohovou kuchyňskou linkou, indukcí a elektrickou troubou. K bytu náleží sklepní kóje. Dále je možné užívat společnou kolárnu a sušárnu. Topení je zajištěno ústřední dálkové. Anuita splacena.
Velkou výhodou je lokalita bytu, která je v blízkosti veškeré občanské vybavenosti. V místě se nachází mateřská školka, základní škola, potraviny, autobusové zastávky městské hromadné dopravy a spousta dalšího.
Zaujala Vás tato nabídka? V případě zájmu o bližší informace nás neváhejte kontaktovat, financování Vám zajistíme v rámci našeho servisu. Nabídku doporučujeme!

Úsporná C

Údaje k nemovitosti

KategorieByty 3+1
LokalitaBrněnská, Česká Lípa
OkresČeská Lípa
Náklady na bydlení4012
VlastnictvíDružstevní
Převod do OVano
Plocha užitná70 m²
Počet podlaží8
Podlaží umístění1. NP
Stav objektuVelmi dobrý
BudovaPanelová
Umístění objektuKlidná část obce
ZástavbaObchodní a obytná
Výtahano
Lodžieano
KomunikaceAsfaltová
TelekomunikaceInternet
DopravaVlak, Silnice, MHD, Autobus
VodaDálkový vodovod
OdpadVeřejná kanalizace
TopeníÚstřední dálkové

Podobné nemovitosti