Prodej byty 2+kk, 58 m² - Scalea

Prodej byty 2+kk, 58 m² - Scalea
  • Adresa Via Pitagora, Scalea, Itálie
  • Ev. č. RT1159-24B-0155
  • Typ byty 2+kk
  • Plocha 58 m²
  • Vlastnictví osobní

44 000 EUR

 

Prodej 2+kk, 58 m2 - Scalea, Itálie

Jestli hledáte oblast, která ještě není zahlcená turisty, nádherné moře a nekonečné hory je pro vás region Kalábrie ideální volba. Turistický ruch je tu zatím na vzestupu, takže můžete v klidu objevovat přírodní krásy v divokých masivech italských Apenin, utajené národní parky nebo se kochat výhledem na sopku Stromboli.
Navštívit můžete například historické město Tropea , které se tyčí nad skalnatým útesem, lázně v Lamezia Terme, úžásné pláže města Diamante, San Nicola Arcella, Fronte Isola di Dino, starobylé skalní město Scalea, nějvětší sochu Krista v jižní Evropě v městečku Maratea .
Jako ve většině italských regionu Kalábrie nabízí nejlepší jídlo a víno světa…
V této krásné oblasti nabízím k prodeji byt ve městě Scalea, Itálie, na adrese Via Pitagora, nacházející se ve 2. nadzemním podlaží. Tento příjemný 2+kk byt nabízí komfortní dispozice a skvělé zázemí. V kuchyni je moderní kuchyňská linka vybavená spotřebiči a nad rozkládací postelí se nachází velký úložný prostor v podobě skříně. Druhým pokojem je ložnice.
K bytu dále patří parkovací stání v uzavřeném a střeženém prostoru, jehož přístup je zajištěn bránou na čip. Velkou výhodou této nemovitosti je také prostorný sklep, který je ideální pro další úložné potřeby.
A věřte mi, ze jich je
Tento byt představuje ideální příležitost pro pohodlné bydlení, nebo investici v oblíbené lokalitě na jihu Itálie.
Uvedená cena je konečná včetně provize RK, notáře,přepisu energií a daně.
Jak jsem v předešlém příspěvku podotkla trochu se ceny snižují. Letenky a volejte mi , nebo kupujte jak mnozí jiní na videoprohlídku. Máme s tím jen ty nejlepší zkušennosti a spokojené klienty. Za informace jakéhokoliv charakteru o této nemovitosti nenese RK zodpovědnost, byly získány od majitele, vlastníka nemovitosti a RK je pouze zprostředkovává v souladu s občanským zákoníkem.

Mimořádně nehospodárná G

Údaje k nemovitosti

KategorieByty 2+kk
LokalitaVia Pitagora, Scalea, Itálie
VlastnictvíOsobní
Užitná plocha58 m²
Podlaží umístění2. NP
Stav objektuVelmi dobrý
BudovaCihlová
ZařízenýAno
Míst k parkování2
ParkováníAno
Terasaano
VodaDálkový vodovod
Elektřina230V
OdpadVeřejná kanalizace