Prodej byty 2+kk, 45 m² - Scalea

Prodej byty 2+kk, 45 m² - Scalea
  • Adresa Scalea, Itálie
  • Ev. č. RT1159-24B-0161
  • Typ byty 2+kk
  • Plocha 45 m²
  • Vlastnictví osobní

49 500 EUR

včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu

 

Prodej 2+kk s klimatizací, 45 m2 -centrum, Scalea, Itálie, Kalábrie

Do nabídky posílám též tento byt 2+kk , 45 m2, v centru všeho dění a jednu ulici k moři. Byt se nachází vedle nákupního střediska Interspar, je ve vyvýšeném přízemí. Pro ty kdo preferují denní pobyt u moře a nechtějí chodit daleko je tento byt velkou výhodou. Též strategické na další proníjem.
Poskytneme kontakt na firmu, co kompletně spravuje pronájem bytů i domů. Tato firma se postará o vše od marketingu, rezervací (například přes Airbnb), až po check-in a check-out hostů, úklid a pomůže s vybavením bytu, doporučí potřebné vybavení atd. Je to ideální pro ty, co nechtějí řešit každodenní správu nemovitosti, ale mají zájem o pasivní příjem z pronájmu. Pokud si u vás někdo zakoupí bydlení u moře v Itálii od nás, poskytneme vám kontakt na tuto firmu ZDARMA jako poděkování za důvěru. Klient se nemusí starat o žádné detaily, vše za něj zařídí firma, a on si jen užívá měsíční finanční výnosy.O Vás bez Vás.
Více nabídek také zde:
- https://reality.idnes.cz/s/mgr-irina-scerbina-rk-65687a634cabab6c8f0f79a5/
- https://www.sreality.cz/adresar/skindi-praha-zabehlice/69149 Za informace jakéhokoliv charakteru o této nemovitosti nenese RK zodpovědnost, byly získány od majitele, vlastníka nemovitosti a RK je pouze zprostředkovává v souladu s občanským zákoníkem.

Mimořádně nehospodárná G

Údaje k nemovitosti

KategorieByty 2+kk
LokalitaScalea, Itálie
VlastnictvíOsobní
Užitná plocha45 m²
Podlaží umístění1. NP
Stav objektuDobrý
BudovaCihlová
ZařízenýAno
Balkónano (6 m²)
VodaDálkový vodovod
Elektřina230V
OdpadVeřejná kanalizace