Prodej byty 2+kk, 55 m2 - Praha - Žižkov

Prodej byty 2+kk, 55 m2 - Praha - Žižkov
  • Adresa Chlumova 307/3, Praha - Žižkov
  • Ev. č. RT1328-03_2024_1
  • Typ byty 2+kk
  • Plocha 55 m²
  • Vlastnictví osobní

8 190 000 Kč

včetně DPH, včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu

 

4 výhody dvoupokojového bytu, které se majiteli vyplatí:

1. Nemovitost se nachází 3 stanice tramvají od středu hlavního města. Tím vám zůstanou v průměru 2 hodiny volna denně navíc, které obyvatelé vzdálených periférií promarní v dopravě.
2. Celý dům je díky kompletní rekonstrukci srovnatelný s novostavbou. Tím pádem získáte na mnoho let bezúdržbové bydlení s nízkými náklady na energie a společný fond oprav.
3. Byt se nachází mezi přízemím a 1. patrem, což je maximálně pohodlné nejen na stěhování, ale především na každodenní vcházení a vycházení. Okno orientované do ulice je přitom dostatečně vysoko, takže lidé chodí pod ním. Cena je však oproti stejným bytům ve vyšších patrech rezidence o 1 mil. Kč nižší.
4. Ve srovnání s většinou ostatních domácností v budově se právě tato pyšní unikátními výklenky a valenou klenbou. To jí propůjčuje luxusní vzhled.

Průjezdem domu projdete na společnou chodbu s centrálním schodištěm. Tady vystoupáte po třech schůdcích a už vcházíte do bytu. Hned za dveřmi je malé okno do vnitrobloku s výklenkem uzavřeným dveřmi, který vám poslouží jako komora s možností přirozeného odvětrání. Další okno předsíň hezky prosvětluje. Najdete tu dostatek místa na vestavěné skříně, ještě druhou komoru, samostatné WC s umyvadlem a vstupy do obýváku s kuchyní, do koupelny se sprchovým koutem a do ložnice.

Hlavní obytná místnost s přípojkami na kuchyňskou linku a klenutým stropem má výhled do ulice Chlumova. Ložnice je šikovně orientovaná do vnitrobloku. Jediný člověk, který občas projde za jejím oknem, bude váš soused z protilehlého apartmánu. To znamená, že v noci můžete bez obav větrat a nerušeně spát.

Odolné vinylové podlahy, elegantní obklady a dlažby včetně sanity a baterií, dřevěné repliky původních oken s trojskly, radiátory Radik Plan a samostatné měření spotřeb - to vše vám zaručuje komfortní bydlení v srdci Prahy za velmi dobrou cenu.

A ještě poslední tip. Byt přímo nad vámi jsme nechali kompletně vybavit nábytkem včetně kuchyně na míru. Neváhejte se při prohlídce podívat i sem, ať se přesvědčíte na vlastní oči, jak útulné bydlení můžete mít v rezidenci Chlumova 3.

Původní budova z konce 19. století prochází renovací s plánovanou kolaudací v srpnu 2024. Veškerými stavebními zásahy se dostane do stavu srovnatelného s novostavbou, aniž by ztratila své historické kouzlo. Součástí oprav je také nový výtah, systém čištění vody Stabfor a Smartboxy ve vstupní hale.

Přímo u domu v ulici Seifertova je zastávka MHD Lipanská, odkud vás tramvaj doveze na Václavské náměstí za pouhých 6 minut. Kromě toho se tato komunikace revitalizuje, takže budete bydlet v pěkném prostředí.

Na vycházky do přírody můžete chodit do nádherných Riegrovo sadů, do parku Parukářka nebo do parku Vrch Vítkov. Všude si vychutnáte snové výhledy na panorama hlavního města.

Naše divize BOUTIQ Development řídí obnovu domu, proto vám podrobně zodpovíme veškeré dotazy k průběhu stavby i samotnému bytu. Neváhejte nás kontaktovat, ať bydlíte, co nejlépe.

Velmi nehospodárná F

Údaje k nemovitosti

KategorieByty 2+kk
LokalitaChlumova 307/3, Praha - Žižkov
Okresúzemí Hlavního města Prahy
VlastnictvíOsobní
Plocha užitná55 m²
Plocha podlahová60 m²
Počet podlaží6
Podlaží umístění1. NP
Stav objektuV rekonstrukci
BudovaCihlová
Poloha objektuV bloku
Umístění objektuCentrum obce
ZástavbaObytná
Datum nastěhování1. prosinec 2024
Datum ukončení výstavby30. září 2024
Rok kolaudace2024
Rok výstavby1870
ZařízenýNe
Výtahano
Sklepano (2 m²)
KomunikaceDlážděná
TelekomunikaceInternet
DopravaSilnice, MHD
VodaDálkový vodovod
Elektřina230V
PlynPlynovod
OdpadVeřejná kanalizace
TopeníLokální plynové

Podobné nemovitosti