Prodej byty 2+kk, 76 m² - Benidorm

Prodej byty 2+kk, 76 m² - Benidorm
  • Adresa Benidorm, Španělsko
  • Ev. č. RT1367-05349
  • Typ byty 2+kk
  • Plocha 76 m²
  • Vlastnictví osobní

460 000 EUR

bez DPH, bez poplatků, včetně provize, bez právního servisu

 

Prodej, Byty od 2+kk, od 76 m2 - Benidorm

Obytný komplex Sunset Sailors od firmy TM se skládá z 30patrové a 40patrové věže, obě orientované jih a se nachází téměř přímo na frontové linii pláže Poniente, pouhých 50 metrů od ní, na privilegovaném místě na středomořském pobřeží Costa Blanca. Typologie bydlení jsou velmi rozmanité a můžete si vybrat mezi Excellence apartmány s 1, 2 a 3 ložnicemi a 1 nebo 2 koupelnami, a Premium apartmány s 2, 3 a 4 ložnicemi a 2 nebo 3 koupelnami. Design má za cíl maximální pohodlí a umožní vám užít si Středozemní moře jako nikdy předtím. (Kryté i nekryté) terasy budou mít skleněné zábradlí, které zajistí kontinuitu výhledu a umožní vám je užívat i zevnitř. Společné prostory Sunset Sailors od firmy TM jsou dokonalým vrcholem tohoto nadstandartního obytného komplexu. Bazény, z nichž jeden je vyhřívaný, jacuzzi, chill-out zóny, coworkingový prostor, panoramatická posilovna, velký sportovní areál s dvorcem na pádel, tenisovým a multifunkčním hřištěm, nebo dokonce kinem - to jsou některé z výhod, které si můžete užít, pokud se rozhodnete pořídit vlastní apartmán v Sunset Sailors od firmy TM.

Uvedena cena je od, kompletní ceník všech dostupných apartmánu na dotaz.

Při prohlídce této nemovitosti Vás bude doprovázet česky mluvící spolupracovník, který se Vám bude věnovat po celou dobu návštěvy Španělska.
Zajistíme Vám ubytování a dopravu z letiště do místa ubytování a zpět. Také Vám pomůžeme s vyřízením N.I.E. (daňové číslo pro cizince) a otevření účtu v bance, případně i zajištění hypotečního úvěru.

Mimořádně nehospodárná G

Údaje k nemovitosti

KategorieByty 2+kk
LokalitaBenidorm, Španělsko
VlastnictvíOsobní
Užitná plocha76 m²
Počet podlaží40
Podlaží umístění6. NP
Stav objektuNovostavba
BudovaSmíšená
Poloha objektuSamostatný
Umístění objektuCentrum obce
ZástavbaObchodní a obytná
Bezbariérovýano
Výtahano
Terasaano
Sklepano