Prodej byty 2+1, 58 m2 - Zlín

Prodej byty 2+1, 58 m2 - Zlín
  • Adresa Podvesná IV, Zlín
  • Ev. č. RT1174-1373
  • Typ byty 2+1
  • Plocha 58 m²
  • Vlastnictví osobní

info v RK

 

Ve výhradním zastoupení majitele nabízíme k prodeji byt v osobním vlastnictví o dispozici 2+1 s výměrou 57,5 m2, vhodný k okamžitému bydlení, k rekonstrukci, či jako investiční příležitost. Byt se nachází ve Zlíně na ulici Podvesná v revitalizovaném domě se čtyřmi nadzemními podlažími.

Vstup do bytu je tvořen delší chodbou, na jejímž konci se nachází kuchyně s kuchyňskou linkou a kombinovaným sporákem. Z chodby se po levé straně dostanete do koupelny s vanou a toaletou a dále je zde umístěna také místnost s úložným prostorem. Po pravé straně z chodby se nachází vstupy do obou pokojů, které jsou neprůchozí a jsou orientovány na sever.

K bytu náleží sklep o výměře cca 3 m2. Z důvodu nedodání energetického štítku je uvedena energetická náročnost třídy G.

Ve vzdálenosti 150 metrů se nachází autobusová zastávka, v bezprostřední blízkosti naleznete cyklostezku, dále také mateřskou i základní školu, nemocnici, dětská hřiště či restaurace. Do centra města se chůzí dostanete do 15 minut. Výhodou bytu je umístění v relativně klidné části města a možnost okamžitého nastěhování.

Nabízíme Vám možnost vypracování nezávislého porovnání a tvorby hypotéky na míru dle Vašich požadavků a možností. Díky exkluzivním podmínkám u finančních institucí, perfektní znalosti trhu a kvalitnímu klientskému servisu se můžete spolehnout, že Vám doporučíme nejvýhodnější financování Vaší nemovitosti a pomůžeme vyřídit veškeré náležitosti nejen v oblasti hypotéky, ale také pojištění majetku.

Pokud máte zájem o vlastní bydlení, případně možnost koupě investičního bytu v této klidné části Zlína, neváhejte se obrátit na realitního zprostředkovatele.

Mimořádně nehospodárná G

Údaje k nemovitosti

KategorieByty 2+1
LokalitaPodvesná IV, Zlín
OkresZlín
VlastnictvíOsobní
Plocha užitná58 m²
Počet podlaží4
Podlaží umístění4. NP
Stav objektuPřed rekonstrukcí
BudovaCihlová
Výtahne
Sklepano (3 m²)
DopravaSilnice, Autobus
VodaDálkový vodovod
Elektřina230V
TopeníÚstřední dálkové