Prodej, byt 2+1 54 m2 s lodžií 6,1 m2 a sklepní kójí

Prodej, byt 2+1 54 m2 s lodžií 6,1 m2 a sklepní kójí
  • Adresa V zahrádkách 1952/50, Praha - Žižkov
  • Ev. č. RT1137-01903
  • Typ byty 2+1
  • Plocha 54 m²
  • Vlastnictví osobní

6 350 000 Kč

včetně provize, včetně právního servisu

 

Byt s Lodžií a dispozicí 2+1 je situován v 9. podlaží revitalizovaného panelového domu. Dominantou interiéru je obývací pokoj s přímým vstupem na lodžii. Obývací pokoj o velikosti 17 m2, který lze v rámci rekonstrukce rozšířit na 21,6 m2 a lodžie o velikosti 6,1 m2. K bytu náleží ložnice o velikosti 11,1 m2 a samostatná kuchyň o velikosti 8,4 m2.

V bytě se dále nachází prostorná koupelna s oddělenou toaletou. V rámci dispozičních řešení se myslelo také na dostatek úložných prostor, které lze maximálně využít ve vstupní chodbě, komoře a ve sklepní kójí o velikosti 2 m2. Krásné výhledy vám zajistí velkoformátová plastová okna.

Popis domu: V roce 2008 až 2009 byl celý dům revitalizován, tj. byl zateplen celý obvodový plášť domu, byla vyměněna stávající okna za moderní plastová okna s dvojitým sklem. Dále došlo k rekonstrukci elektrického vedení v domě a stoupaček. V domě byly chodby opatřeny novým linem.
Ve vstupní hale byla položena keramická proti skluzová dlažba. V rámci revitalizace byla přistavena nájezdová, pozvolná rampa ke vstupním dveřím, čímž se stal celý dům bezbariérový. Výbor pak, se souhlasem vlastníků, nechal postavit dva zcela nové výtahy. Každý z nich je samostatně řízený a na sobě naprosto nezávislý.

Cena bytu po rekonstrukci 7 190 000 Kč

Popis rekonstrukce: Zahrnuje například kompletní elektroinstalaci, nové rozvody vody a odpadu, omítky včetně výmalby, podhledy, vinylové podlahy v celé jednotce, kvalitní vnitřní dveře včetně obložek, bezpečnostní vchodové dveře, příprava pro kuchyňskou linku, kompletní koupelnu a to včetně osazení umyvadla se skříňkou a galerkou. Vana nebo sprchový kout? Případná změna dispozice? Záleží už jen na vás, jak si byt přejete zařídit a upravit.

Okolí: Velkou výhodou je velmi klidná lokalita se skvělou dostupností MHD (zastávka tramvaje je vzdálené cca 70 m). V centru města se ocitnete do 15 minut. Přímo před domem se nachází velké parkoviště, kde rezidenti mohou parkovat. Výjimečná lokalita s vynikající dostupností parků: pouhých 150 metrů od malebného parku Židovské pece a 600 metrů od rozlehlého parku Na Krejcárku, který se napojuje na krásný park Vítkov. V blízkosti jsou také obchody, restaurace, pošta, školy, školky, centrum zdravotní péče a další občanská vybavenost.

Tato rezidenční lokalita je skvělou volbou pro ty, kteří hledají spojení s přírodou a zároveň chtějí mít všechny výhody městského života. Čeká na vás nejen kvalitní bydlení, ale také možnost užívat si krásné chvíle v zeleném okolí.

Méně úsporná D

Údaje k nemovitosti

KategorieByty 2+1
LokalitaV zahrádkách 1952/50, Praha - Žižkov
Okresúzemí Hlavního města Prahy
VlastnictvíOsobní
Plocha užitná54 m²
Počet podlaží12
Podlaží umístění9. NP
Stav objektuDobrý
BudovaPanelová
Poloha objektuSamostatný
Umístění objektuKlidná část obce
ZástavbaObytná
Bezbariérovýano
Výtahano
Lodžieano (6 m²)
Sklepano (2 m²)
KomunikaceAsfaltová
TelekomunikaceInternet, Kabelová televize
DopravaSilnice, MHD, Autobus
VodaDálkový vodovod
Elektřina230V
PlynPlynovod
OdpadVeřejná kanalizace
TopeníLokální plynové

Podobné nemovitosti