Prodej byty 2+1, 57 m² -

Prodej byty 2+1, 57 m² -
  • Adresa Větrná 1828, Česká Lípa
  • Ev. č. RT1190-26790
  • Typ byty 2+1
  • Plocha 57 m²
  • Vlastnictví družstevní

2 750 000 Kč

 

Naše společnost Vám zprostředkuje nově zrekonstruovaný nadstandartní byt 2+1, 57m² se třemi lodžiemi. Nachází se v 5. podlaží panelového domu. Byt je v družstevním vlastnictví, lze převést do OV (anuita splacena), lze financovat hypo. Převod do OV pomůžeme klientovi zajistit.

Celý byt vkusně a kvalitně zrekonstruován v kombinaci moderního interiéru a přírodních barev a materiálů. V bytě nyní probíhá kompletní rekonstrukce - nové elektrorozvody dle směrnic EU, voda v plastu, nové omítky, zděná koupelna s vanou. Po celém bytě kvalitní PVC ve stejném dekoru, moderní interiérové dveře a zárubně.

Dispozice a vybavení: prostorná vstupní chodba se vstupy do všech místností - kuchyň s lodžií, obývací pokoj s lodžií a ložnice také se vstupem na lodžii. Zděná koupelna s vanou, závěsná skřínka s umyvadlem. Samostatná toaleta - závěsné WC. Moderní kuchyňská linka do L vybavena vestavěnými spotřebiči - vestavná trouba, komínový odsavač par, sklokeramická/indukční deska a myčka na nádobí. Příjemné prostředí v bytě vytvářejí snížené stropy s bodovými světly v kuchyni, koupelně a na chodbě.

Dům je po celkové revitalizaci. Výhodou jsou dva výtahy, z nichž je jeden nákladní. K bytu náleží sklep a samostatná komora na patře (cca 4m²). Dům velmi dobře hospodaří, nízké náklady na bydlení. Tento byt Vám zajistí nadstandartní bydlení ve lukrativní lokalitě Holý vrch s krásným výhledem. Klidný a čistý vchod se slušným sousedy. Veškerá občanská vybavenost - škola, školka, nákupní možnosti, MHD. Dostatek parkovacích míst. Tato nemovitost je vhodná ,jak pro vlastní bydlení, tak jako výhodný investiční byt, který lze velmi dobře bez dalších starostí a investic pronajmout. Mohu Vám zajistit pronájem tohoto bytu s čistým ziskem 13 000,-/měsíčně. V případě dotazů, či zájmu nás neváhejte kontaktovat, výhodné financování zajistíme. Ev. číslo: 26790.

Úsporná C

Údaje k nemovitosti

KategorieByty 2+1
LokalitaVětrná 1828, Česká Lípa
OkresČeská Lípa
VlastnictvíDružstevní
Převod do OVano
Plocha užitná57 m²
Plocha podlahová57 m²
Počet podlaží10
Podlaží umístění5. NP
Stav objektuV rekonstrukci
BudovaPanelová
ZařízenýNe
Míst k parkování2
ParkováníAno
Výtahano
Lodžieano
Sklepano
TelekomunikaceInternet, Kabelová televize
DopravaVlak, Autobus
VodaDálkový vodovod
TopeníÚstřední dálkové
Reality 11
Reality 11
Nad Podbabskou skálou 350/17
Praha
info@reality11.cz

Zobraz 297 nabídek

Podobné nemovitosti