Prodej byty 2+1, 60 m² - Mladá Boleslav II

Prodej byty 2+1, 60 m² - Mladá Boleslav II
  • Adresa U stadionu 960, Mladá Boleslav
  • Ev. č. RT1435-868775
  • Typ byty 2+1
  • Plocha 60 m²
  • Vlastnictví osobní

4 800 000 Kč

bez poplatků

 

Nabízíme k prodeji prostorný byt 2+1 v OV, 60 m2. Byt se nachází ve 5. patře renovovaného panelového domu v ulici U stadionu v Mladé Boleslavi a je ve velmi dobrém stavu. Všechny tři okna v bytě jso

Nabízíme k prodeji prostorný byt 2+1 v OV, 60 m2. Byt se nachází ve 5. patře renovovaného panelového domu v ulici U stadionu v Mladé Boleslavi a je ve velmi dobrém stavu.

Všechny tři okna v bytě jsou situovány na východ. V předsíni je praktická velká skříň. Koupelna se sprchovým koutem byla rekonstruována, WC je samostatné.

Mladá Boleslav je skvělá lokalita a je zde hodně pracovních příležitostí. Bezproblémový je přístup k dálnici, kde se staví nový nájezd. Parkování není v ceně, ale v okolí je dostatek parkovacích možností.

Byt je zařízený a připravený k okamžitému nastěhování. K dispozici je také sklep pro další úložný prostor.

V blízkosti se nachází veškerá občanská vybavenost, školy, školky, obchody a restaurace. Tato nemovitost je ideální pro jednotlivce, páry nebo malou rodinu, kteří hledají klidné bydlení s dobrou dostupností do centra města.

Pokud máte zájem o prohlídku této nemovitosti, neváhejte mě kontaktovat prostřednictvím zpráv. Těším se na vaše zájemce! Tato nemovitost je určena výhradně přímým zájemcům o koupi. Na inzerát můžete také reagovat přímo na webu Bezrealitky: https://www.bezrealitky.cz/nemovitosti-byty-domy/868775-nabidka-prodej-bytu-u-stadionu-mlada-boleslav

Mimořádně nehospodárná G

Údaje k nemovitosti

KategorieByty 2+1
LokalitaU stadionu 960, Mladá Boleslav
OkresMladá Boleslav
VlastnictvíOsobní
Užitná plocha60 m²
Počet podlaží9
Podlaží umístění5. NP
Stav objektuDobrý
BudovaPanelová
ZařízenýAno
Výtahano