Prodej byty 2+1, 94 m² - Málaga, Costa del Sol, Riviera del Sol

Prodej byty 2+1, 94 m² - Málaga, Costa del Sol, Riviera del Sol
  • Adresa Málaga, Costa del Sol, Riviera del Sol, Španělsko
  • Ev. č. RT1155-R4802344
  • Typ byty 2+1
  • Plocha 94 m²
  • Vlastnictví osobní

309 750 EUR

 

Byt na prodej 94 m2 Riviera del Sol

Tento váš nový domov je prostě bez překážek a s nádherným výhledem na Středozemní moře, který se nachází mezi Marbellou a Malagou, na Riviéře del Sol!

Tento apartmán má mimo jiné v tomto kondominiu největší obývací pokoj ve tvaru písmene L s dokonale vymezeným a prostorným obývacím a jídelním prostorem. Je také jedním z mála, který má tři velká okna v obývacím pokoji a dvě ložnice, které se otevírají přímo na obrovskou terasu s fantastickým výhledem!

Do haly vstupujeme zesílenými dveřmi a máme k dispozici jednoduchou, ale funkční, plně vybavenou a nezávislou kuchyň. Poté se vstupuje do obývacího pokoje se třemi obrovskými okny se sklem odshora dolů. Dvojité prosklení a klimatizace. V chodbě najdete ložnici s velkým oknem na terasu a kompletně vybavenou koupelnu s oknem. Na konci najdete další ložnici s vlastní koupelnou s výhledem na terasu přes obrovské okno a s vlastní velkou koupelnou a oknem.

Terasa, která je jednou z největších v tomto kondominiu, měří přibližně 40 metrů čtverečních s výhledem na obrovský bazén, zahrady a Středozemní moře.

Dole parkovací místo s úložným prostorem přímo před a vedle vstupu do jednoho z výtahů. Tedy velmi praktické. Nachází se 3 minuty od pláže Riviera del Sol, Carrefour, Supercor a všech potřebných služeb. 30 minut od letiště v Malaze a 12 minut od Marbelly! Obrovský společný bazén a další pro děti. Má turistickou licenci, takže se přestěhovat do vysněného prostředí nebo jako investice je to top! Nenechte si ujít ty nejlepší nabídky a přidejte se k nám na FB a Instagramu

Mimořádně nehospodárná G

Údaje k nemovitosti

KategorieByty 2+1
LokalitaMálaga, Costa del Sol, Riviera del Sol, Španělsko
VlastnictvíOsobní
Užitná plocha94 m²
Podlaží umístění2. NP
Stav objektuVelmi dobrý
BudovaCihlová
ParkováníAno
Výtahano
Terasaano (40 m²)