Prodej byty 2+1, 86 m² - Málaga, Costa del Sol, Riviera del Sol

Prodej byty 2+1, 86 m² - Málaga, Costa del Sol, Riviera del Sol
  • Adresa Málaga, Costa del Sol, Riviera del Sol, Španělsko
  • Ev. č. RT1155-R4783903
  • Typ byty 2+1
  • Plocha 86 m²
  • Vlastnictví osobní

289 000 EUR

 

Byt na prodej 86 m2 Riviera del Sol

Tento moderní luxusní přízemní apartmán se 2 ložnicemi a 2 koupelnami, orientovaný na jihovýchod a s výhledem na hory, se nachází v krásně udržovaném komplexu Milenio vedle prestižního golfového klubu Miraflores s barem a restaurací.
Je dokončen ve velmi vysokém standardu a jen několik minut jízdy autem od plážových barů a restaurací slavné rybářské vesnice La Cala de Mijas.
Nemovitost se skládá z prostorného obývacího pokoje s jídelnou. Plně vybavená moderní otevřená kuchyň, 2 velké dvoulůžkové ložnice s vestavěnými zrcadlovými skříněmi,
2 koupelnami (1 s vlastní koupelnou), obě ložnice mají terasové dveře vedoucí na velkou 30m sluneční terasu s výhledem na hory a La Cala de Mijas.
Tento apartmán je dokončen ve velmi vysokém standardu, s mramorovou podlahou v celém bytě, plně obloženými mramorovými koupelnami, klimatizací (H&C), videotelefonem, satelitní TV, alarmem atd. Kryté parkovací stání v ceně.
Tento klidný komplex má krásné, velmi dobře udržované tropické zahrady, které zahrnují vodní / rybník funkce. Má také velký bazén a dětský'bazén s tělocvičnou a saunou na místě. Nachází se v sousedství prestižního golfového klubu baru a restaurace, je to velmi luxusní vyhledávaný komplex.
3 minuty od pláže restaurací a barů La Cala de Mijas a pouze 25 minut na letiště Malaga Nenechte si ujít ty nejlepší nabídky a přidejte se k nám na FB a Instagramu

Mimořádně nehospodárná G

Údaje k nemovitosti

KategorieByty 2+1
LokalitaMálaga, Costa del Sol, Riviera del Sol, Španělsko
VlastnictvíOsobní
Užitná plocha86 m²
Podlaží umístění1. NP
Stav objektuVelmi dobrý
BudovaCihlová
ZařízenýNe
ParkováníAno
Výtahano
Terasaano (30 m²)
TelekomunikaceInternet, Satelit