Prodej byty 2+1, 254 m² - Málaga, Costa del Sol, Nueva Andalucía

Prodej byty 2+1, 254 m² - Málaga, Costa del Sol, Nueva Andalucía
  • Adresa Málaga, Costa del Sol, Nueva Andalucía, Španělsko
  • Ev. č. RT1155-R4243717
  • Typ byty 2+1
  • Plocha 254 m²
  • Vlastnictví osobní

1 725 000 EUR

 

Byt na prodej 254 m2 Nueva Andalucía

Krásný apartmán v Nueva Andalusii s působivým výhledem a velkým klidem. Nachází se v jedné z nejvyhledávanějších urbanizací v Nueva Andalusii 9LIONS.
Z prostorného obývacího pokoje se vychází na velkou zastřešenou terasu s jihozápadní orientací s otevřeným výhledem a dostatkem slunce.

Dispozice nemovitosti je velmi propracovaná a nabízí 2 apartmány a toaletu pro hosty. Ideální byt pro ty, kteří ocení soukromí a pohodlí této krásné urbanizace a užívají si luxusní domov s velkými venkovními prostory. dvě velké ložnice s oběma koupelnami.
Snadný přístup je přímo z garáže, kde je místo pro 1 auto plus golfový kočárek do patra bytu. V garáži je velký úložný prostor.

Byt je postaven ve velmi vysoké specifikaci s podlahovým vytápěním v celém bytě, klimatizačním systémem airzone, bezpečnostními okny a špičkovou kuchyní se spotřebiči Gaggenau a Neff. V rámci komplexu se nachází 2 venkovní bazény, klubovna s posilovnou, lázněmi, tureckou saunou a vnitřním bazénem. Urbanizace nabízí také 24hodinovou ostrahu. Skutečně luxusní byt, který je třeba vidět, abyste ho plně docenili.

Urbanizace se nachází v těsné blízkosti několika prestižních golfových hřišť a má krásné společné prostory urbanizace, které zahrnují dobře udržovanou klubovnu, dva bazény, lázně s parní lázní, saunu, vyhřívaný bazén a posilovnu.

To vše dělá z této nemovitosti ideální místo, kde si můžete užívat atraktivní a moderní prostor, prostornost místností, kvalitu materiálů a vynikající polohu v exkluzivní oblasti a jen pár minut od Puerto Banús. Nenechte si ujít ty nejlepší nabídky a přidejte se k nám na FB a Instagramu

Mimořádně nehospodárná G

Údaje k nemovitosti

KategorieByty 2+1
LokalitaMálaga, Costa del Sol, Nueva Andalucía, Španělsko
VlastnictvíOsobní
Užitná plocha254 m²
Podlaží umístění2. NP
Stav objektuVelmi dobrý
BudovaCihlová
ParkováníAno
Výtahano
Terasaano (95 m²)
TelekomunikaceInternet, Satelit