Prodej byty 2+1, 118 m² - Málaga, Costa del Sol, Nueva Andalucía

Prodej byty 2+1, 118 m² - Málaga, Costa del Sol, Nueva Andalucía
  • Adresa Málaga, Costa del Sol, Nueva Andalucía, Španělsko
  • Ev. č. RT1155-R4815604
  • Typ byty 2+1
  • Plocha 118 m²
  • Vlastnictví osobní

469 000 EUR

 

Byt na prodej 118 m2 Nueva Andalucía

Objevte skutečný klenot v Nueva Andalucia v tomto úžasném apartmánu se 2 ložnicemi ve středním patře v exkluzivním klubu Aloha Hill. Tato prostorná nemovitost se nachází v jednom z nejlépe střežených tajemství této oblasti a nabízí dokonalou kombinaci moderního komfortu a luxusního bydlení.
Vstupte do moderní otevřené kuchyně, která plynule navazuje na obývací část a vytváří tak příjemný prostor pro zábavu nebo relaxaci. Vrcholem tohoto apartmánu je terasa kolem dokola, kde si můžete vychutnat dechberoucí výhled na moře - ideální pro ranní kávu nebo večerní západy slunce.
Bydlení v této vyhledávané komunitě znamená přístup k řadě soukromých zařízení určených pro vaše potěšení a relaxaci. Zaplavte si v jednom z několika bazénů, odpočiňte si v hotelových lázních nebo si dejte rychlé občerstvení v praktickém snack baru. Rodiny jistě ocení speciální dětský klub, který zajistí zábavu pro nejmenší.
Tento apartmán v Aloha Hill Clubu není jen domov, je to životní styl. Zažijte to nejlepší z Nueva Andalucia v prostředí, které nabízí klid, luxus a pohodlí v jednom. Nenechte si ujít příležitost vlastnit kousek ráje. Nenechte si ujít ty nejlepší nabídky a přidejte se k nám na FB a Instagramu

Mimořádně nehospodárná G

Údaje k nemovitosti

KategorieByty 2+1
LokalitaMálaga, Costa del Sol, Nueva Andalucía, Španělsko
VlastnictvíOsobní
Užitná plocha118 m²
Podlaží umístění2. NP
Stav objektuVelmi dobrý
BudovaCihlová
ParkováníAno
Výtahano
Terasaano (48 m²)