Prodej byty 2+1, 116 m² - Málaga, Costa del Sol, Mijas Golf

Prodej byty 2+1, 116 m² - Málaga, Costa del Sol, Mijas Golf
  • Adresa Málaga, Costa del Sol, Mijas Golf, Španělsko
  • Ev. č. RT1155-R4821841
  • Typ byty 2+1
  • Plocha 116 m²
  • Vlastnictví osobní

270 000 EUR

 

Byt na prodej 116 m2 Mijas Golf

ROHOVÝ APARTMÁN S PANORAMATICKÝM VÝHLEDEM V MIJAS GOLF

Apartmán se 2 ložnicemi ve třetím patře má speciální mramorovou podlahu v obývacím pokoji, velkou terasu, extra dlouhou vanu v hlavní ložnici, skrytou skříň na terase s pračkou a sušičkou a okna v ložnici jsou od podlahy ke stropu. Je v perfektním stavu.

Vcházíte do vstupní haly, která vás zavede buď do obývacího pokoje, nebo do ložnic. Pokračujeme-li nejprve do obývacího prostoru, najdeme zde krásný světlý prostorný obývací pokoj s americkou kuchyní vedoucí na velkou terasu orientovanou na jihozápad. Zde strávíte většinu času pohledem do dálky nebo na golfové hřiště. Dokonce i v noci má díky všem slavnostním světlům z nedalekého nově otevřeného 5* hotelu Golf & Spa La Zambra (předchozí tryskový hotel Los Byblos) zvláštní atmosféru.

Máme 2 velké ložnice se 2 koupelnami. Objekt se nachází ve třetím patře a je na rohu. Všude máme okna, a proto je zde velmi světlo, světlo a soukromí.

Urbanizace má krásný komunitní bazén a je velmi bezpečná. Urbanizace Mijas Golf má dvě 18jamková golfová hřiště, Lagos a Olivos navržená Robertem Trent Jonesem Snr. Město Fuengirola s krásnými plážemi a dlouhou promenádou je vzdáleno pouhých 5 minut jízdy autem a nedaleko apartmánu je také zastávka místního autobusu. Letiště v Malaze je vzdáleno necelých 30 minut a Marbella 20 minut.

Vzhledem ke své poloze, klidnému a relaxačnímu prostředí, obklopenému nádhernými scenériemi, je ideální k užívání si golfu, hor a moře. Nemusíte však být zrovna golfisté, abyste si toto zvláštní prostředí užili, v blízkosti se nachází také pikniková místa podél řeky, mnoho typických "ventas" a dokonce i mezinárodní škola. Nenechte si ujít ty nejlepší nabídky a přidejte se k nám na FB a Instagramu

Mimořádně nehospodárná G

Údaje k nemovitosti

KategorieByty 2+1
LokalitaMálaga, Costa del Sol, Mijas Golf, Španělsko
Typ bytupodkrovní
VlastnictvíOsobní
Užitná plocha116 m²
Podlaží umístění2. NP
Stav objektuVelmi dobrý
BudovaCihlová
ParkováníAno
Výtahano
Terasaano (20 m²)