Prodej byty 2+1, 63 m² - Málaga, Costa del Sol, Mijas Costa

Prodej byty 2+1, 63 m² - Málaga, Costa del Sol, Mijas Costa
  • Adresa Málaga, Costa del Sol, Mijas Costa, Španělsko
  • Ev. č. RT1155-R4819777
  • Typ byty 2+1
  • Plocha 63 m²
  • Vlastnictví osobní

295 000 EUR

 

Byt na prodej 63 m2 Mijas Costa

Druhá linie od pláže v prvotřídním resortu!

Tato nedávno zreformovaná jednotka se dvěma ložnicemi je připravena k užívání nebo k práci, protože byla nedávno zrekonstruována s velkým vkusem a kvalitou a má turistickou licenci.

Nemovitost se nachází ve světoznámém letovisku, přímo u rušného města Fuengirola. Tato lokalita je oblíbenou a prověřenou destinací na pobřeží Costa del Sol již od počátku 80. let minulého století. Nemovitost se nachází v druhé linii od pláží Mijas costa se snadnou dostupností.

Několik schodů vede na hlavní terasu u vchodu do apartmánu. Na terasu lze vstoupit z obývacího pokoje přes vstupní dveře a také z hlavní ložnice. Má dostatek prostoru k užívání venkovního bydlení.

Při vstupu do světlého obývacího pokoje se již cítíme jako doma, protože nemovitost je zařízena v teplých barvách a s velkým vkusem. Na pohovce se pohodlně vyspí dvě dospělé osoby. Moderní kuchyň a obývací prostor je rozdělen jídelním stolem, který dodává celému prostoru pohodlí. Kuchyň je plně vybavená a postavená z odolných a snadno čistitelných materiálů.

První ložnice nabízí dostatek prostoru pro dvě samostatná lůžka a velký úložný prostor. Koupelna je také plně vybavena svým sprchovým koutem.
Na konci chodby najdeme hlavní ložnici s velkou manželskou postelí a velkými posuvnými dveřmi, které umožňují vstup na hlavní terasu a propouštějí světlo po celý den.

Tato nemovitost je připravena k pronájmu se svou nájemní historií. Je skvělá nejen uvnitř, ale i její poloha je ideální. V letovisku najdeme obchody, bary, restaurace, půjčovny aut, malý vláček, který nás vozí po okolí, a mnoho dalších služeb a vybavení. Společný uzavřený bazén je velký a má skvělý výhled na moře!

Kontaktujte nás pro více informací a rezervaci návštěvy Nenechte si ujít ty nejlepší nabídky a přidejte se k nám na FB a Instagramu

Mimořádně nehospodárná G

Údaje k nemovitosti

KategorieByty 2+1
LokalitaMálaga, Costa del Sol, Mijas Costa, Španělsko
VlastnictvíOsobní
Užitná plocha63 m²
Podlaží umístění2. NP
Stav objektuVelmi dobrý
BudovaCihlová
ZařízenýAno
ParkováníAno
Terasaano (5 m²)
TelekomunikaceInternet