Prodej byty 2+1, 130 m² - Málaga, Costa del Sol, Manilva

Prodej byty 2+1, 130 m² - Málaga, Costa del Sol, Manilva
  • Adresa Málaga, Costa del Sol, Manilva, Španělsko
  • Ev. č. RT1155-R4806718
  • Typ byty 2+1
  • Plocha 130 m²
  • Vlastnictví osobní

240 000 EUR

 

Byt na prodej 130 m2 Manilva

Objevte tento nádherný byt ve středním patře v klidném městečku Manilva, které je ideální lokalitou na pobřeží Costa del Sol. Tento apartmán s plochou 130 m2 a prostornou terasou s velkým patiem spojuje luxus a pohodlí na jednom místě a nabízí prostorný a všestranný prostor k užívání.

Byt, částečně zařízený a v perfektním stavu, má dvě ložnice a dvě koupelny. Hlavní ložnice zahrnuje vlastní koupelnu s hydromasážní vanou, zatímco druhá ložnice je vybavena třemi lůžky včetně palandy, což je ideální pro rodiny. Kuchyně, otevřená do obývacího pokoje, byla nedávno zrekonstruována v roce 2023 a vybavena moderními spotřebiči, což zajišťuje výjimečný kulinářský zážitek.

K pozoruhodným prvkům patří mramorové podlahy, klimatizace na teplou a studenou vodu, vestavěné skříně v obou ložnicích a dvojitá okna pro větší pohodlí a soukromí. Kromě toho nemovitost nabízí vybavení, jako je WiFi, prádelna, soukromá krytá terasa a přístup pro osoby se sníženou pohyblivostí.

Výstavba poskytuje bezpečné a uzavřené prostředí s luxusním vybavením, jako je společný bazén, krásné zahrady, kurty na pádlování, dětské'hřiště a podzemní parkoviště. Tento apartmán se nachází v těsné blízkosti pláže El Negro a je ideální pro užívání si středomořského životního stylu v jeho nejlepší podobě.

Ať už jako trvalé bydlení nebo jako investice, tento apartmán v Manilvě představuje vynikající příležitost v jedné z nejžádanějších oblastí Costa del Sol. Nenechte si ujít ty nejlepší nabídky a přidejte se k nám na FB a Instagramu

Mimořádně nehospodárná G

Údaje k nemovitosti

KategorieByty 2+1
LokalitaMálaga, Costa del Sol, Manilva, Španělsko
VlastnictvíOsobní
Užitná plocha130 m²
Podlaží umístění1. NP
Stav objektuVelmi dobrý
BudovaCihlová
ZařízenýAno
ParkováníAno
Výtahano
Terasaano (20 m²)