Prodej byty 2+1, 96 m² - Málaga, Costa del Sol, La Cala Golf

Prodej byty 2+1, 96 m² - Málaga, Costa del Sol, La Cala Golf
  • Adresa Málaga, Costa del Sol, La Cala Golf, Španělsko
  • Ev. č. RT1155-R4783462
  • Typ byty 2+1
  • Plocha 96 m²
  • Vlastnictví osobní

475 000 EUR

 

Byt na prodej 96 m2 La Cala Golf

Velkolepý luxusní apartmán v La Cala Golf

Objevte klenot pobřeží Costa del Sol: velkolepý luxusní apartmán v La Cala Golf, jedné z nejprivilegovanějších a nejexkluzivnějších oblastí regionu. La Cala Golf nabízí výjimečné prostředí pro bydlení s architektonickým řešením, které harmonicky splývá s okolní přírodou a poskytuje nádherný výhled na golfové hřiště, majestátní hory a třpytivé Středozemní moře. To vše vytváří snovou atmosféru, ideální pro ty, kteří hledají dokonalost.

Strategická a výjimečná poloha

Tato exkluzivní rezidenční oblast je nejen rájem pro golfové nadšence, ale má také strategickou polohu na pobřeží Costa del Sol. Vychutnejte si snadný přístup ke všem atrakcím a občanské vybavenosti této oblasti, a to v klidném a tichém prostředí, které zaručuje jedinečný životní styl.

Špičkové vybavení

La Cala Golf nabízí špičkové zázemí pro vaše potěšení a pohodlí. Relaxujte ve velkém bazénu se vstupem na pláž, obklopeném svěžími zahradami, nebo se udržujte v kondici v posilovně vybavené nejmodernějšími technologiemi. Ponořte se do lázeňské zóny, která zahrnuje vířivku a finskou saunu, a to vše v uzavřeném areálu, který zajišťuje vaši bezpečnost a soukromí. K apartmánu navíc patří úložný prostor a parkoviště pro větší pohodlí.

Vysoce kvalitní design a pohodlí

Apartmán se 2 ložnicemi nabízí rozsáhlou terasu a druhé patro s další terasou, což poskytuje dostatek prostoru pro odpočinek a vychutnávání si výhledů. Každý detail byl pečlivě vybrán tak, aby nabízel prostředí plné luxusu a elegance. Od prostorných a světlých místností až po vysoce kvalitní povrchové úpravy je vše navrženo tak, aby poskytovalo maximální pohodlí a sofistikovaný životní styl.

Bezkonkurenční zážitek z bydlení

Bydlení v La Cala Golf znamená zažít to nejlepší ze života na pobřeží Costa del Sol. Díky veškerému vybavení a luxusu, který si lze přát, v nesrovnatelném přírodním prostředí budete mít snadný přístup ke všemu, co tento nádherný region nabízí. Je to místo, kde se plní sny těch, kteří hledají luxusní bydlení v privilegované lokalitě.

Nenechte si ujít příležitost bydlet v jedné z nejlepších rezidenčních oblastí na pobřeží Costa del Sol. Kontaktujte nás ještě dnes pro více informací a domluvte si prohlídku. La Cala Golf na vás čeká, aby vám nabídla život v luxusu a pohodlí ve vysněném prostředí.
La Cala Golf
Kde se setkává luxus a příroda. Nenechte si ujít ty nejlepší nabídky a přidejte se k nám na FB a Instagramu

Mimořádně nehospodárná G

Údaje k nemovitosti

KategorieByty 2+1
LokalitaMálaga, Costa del Sol, La Cala Golf, Španělsko
VlastnictvíOsobní
Užitná plocha96 m²
Podlaží umístění2. NP
Stav objektuVelmi dobrý
BudovaCihlová
ParkováníAno
Výtahano
Terasaano (66 m²)