Prodej byty 2+1, 90 m² - Málaga, Costa del Sol, La Cala Golf

Prodej byty 2+1, 90 m² - Málaga, Costa del Sol, La Cala Golf
  • Adresa Málaga, Costa del Sol, La Cala Golf, Španělsko
  • Ev. č. RT1155-R4801585
  • Typ byty 2+1
  • Plocha 90 m²
  • Vlastnictví osobní

495 000 EUR

 

Byt na prodej 90 m2 La Cala Golf

Objevte tento mimořádně světlý apartmán ve středním patře se 2 ložnicemi a 2 koupelnami, rozsáhlou terasou a panoramatickým výhledem. Tato nemovitost se nachází v ideální pěší vzdálenosti od golfového klubu La Cala a jeho zázemí a nabízí pohodlí i luxus.

Vstupte do obývacího a jídelního prostoru s otevřenou koncepcí, který je zalitý přirozeným světlem z oken od podlahy až ke stropu, jež se táhnou po celé délce místnosti. Moderní, plně vybavená kuchyň plynule navazuje na jídelnu a terasu, takže je ideální pro venkovní bydlení a zábavu.

Ložnice jsou vybaveny plně vestavěnými skříněmi, které zajišťují dostatek úložného prostoru. Koupelny jsou vybaveny vysoce kvalitními povrchovými úpravami a velkými sprchovými kouty.

Zůstaňte v pohodlí po celý rok díky účinné klimatizaci a využijte hodnocení energetické účinnosti C, které doplňují solární panely pro ohřev vody. K nemovitosti patří 2 podzemní garážová stání a sklad pro větší pohodlí.

Obyvatelé mají také přístup do krásně udržovaných společných zahrad a k bazénu.

Tato nemovitost je vynikajícím rekreačním domem nebo investicí k pronájmu! Nenechte si ujít ty nejlepší nabídky a přidejte se k nám na FB a Instagramu

Mimořádně nehospodárná G

Údaje k nemovitosti

KategorieByty 2+1
LokalitaMálaga, Costa del Sol, La Cala Golf, Španělsko
VlastnictvíOsobní
Užitná plocha90 m²
Podlaží umístění2. NP
Stav objektuVelmi dobrý
BudovaCihlová
ZařízenýAno
ParkováníAno
Výtahano
Terasaano (15 m²)