Prodej byty 2+1, 120 m² - Málaga, Costa del Sol, La Cala Golf

Prodej byty 2+1, 120 m² - Málaga, Costa del Sol, La Cala Golf
  • Adresa Málaga, Costa del Sol, La Cala Golf, Španělsko
  • Ev. č. RT1155-R4711879
  • Typ byty 2+1
  • Plocha 120 m²
  • Vlastnictví osobní

290 000 EUR

 

Byt na prodej 120 m2 La Cala Golf

Exkluzivní apartmán v luxusním komplexu s prostornými tropickými zahradami a šesti bazény v hlídaném areálu.
Tento nádherný apartmán se dvěma ložnicemi a dvěma koupelnami se může pochlubit nádherným výhledem na golfové hřiště, zelené zahrady a moře z klidné terasy.
Objekt se skládá z dobře vybavené kuchyně s žulovou pracovní deskou, otevřeného obývacího pokoje s jídelnou a dvou ložnic. Hlavní ložnice má šatnu a koupelnu se sprchovým koutem. V chodbě mezi oběma ložnicemi je další vestavěná skříň, která poskytuje další úložný prostor. Hlavní ložnice i obývací pokoj mají přímý vstup na velkou terasu orientovanou na jih.
V blízkosti komplexu se nachází golfový klub Calanova, výjimečné zařízení, které je snadno dostupné pěšky. Tento klub se může pochlubit pozoruhodnou restaurací, která podává vynikající středomořskou kuchyni, a to i pro ty, kteří se golfu nevěnují.
Calanova Golf se nachází na výhodném místě přibližně 5 minut jízdy severozápadně od La Cala de Mijas, malebné pobřežní obce v oblasti Mijas. La Cala de Mijas je oblíbenou destinací na pobřeží Costa del Sol, která je známá svými nádhernými plážemi a množstvím golfových hřišť světové úrovně, což z ní činí skutečný poklad na pobřeží. Nenechte si ujít ty nejlepší nabídky a přidejte se k nám na FB a Instagramu

Mimořádně nehospodárná G

Údaje k nemovitosti

KategorieByty 2+1
LokalitaMálaga, Costa del Sol, La Cala Golf, Španělsko
VlastnictvíOsobní
Užitná plocha120 m²
Podlaží umístění1. NP
Stav objektuVelmi dobrý
BudovaCihlová
ParkováníAno
Výtahano
Terasaano (15 m²)