Prodej byty 2+1, 121 m² - Málaga, Costa del Sol, La Cala de Mijas

Prodej byty 2+1, 121 m² - Málaga, Costa del Sol, La Cala de Mijas
  • Adresa Málaga, Costa del Sol, La Cala de Mijas, Španělsko
  • Ev. č. RT1155-R4813981
  • Typ byty 2+1
  • Plocha 121 m²
  • Vlastnictví osobní

285 000 EUR

 

Byt na prodej 121 m2 La Cala de Mijas

Skvělý 2 Bed 2 Bath Penthouse Apartment na prodej v La Cala de Mijas, Malaga, uvnitř dobře udržované komunity se vzrostlými zahradami a 3 bazény, a to vše jen pár metrů od několika nákupních center a nejlepších pláží na Costa del Sol.
V přízemí najdeme obývací pokoj s jídelnou a přímým vstupem na středně velkou terasu, samostatnou vybavenou kuchyň s terasou na praní prádla a toaletu pro hosty. Ve spodním patře máme 2 ložnice s vestavěnými skříněmi a 2 plně vybavené koupelny, z toho jednu en-suite. A konečně v horním patře se můžeme těšit na velkou částečně krytou terasu se soláriem s otevřeným výhledem a jihozápadní orientací. Vyzdvihujeme vynikající kvalitu materiálů použitých v budově a luxusní detaily, jako jsou mramorové podlahy, kvalitní vestavěné skříně, kuchyňská linka vybavená spotřebiči Siemens atd. V ceně je zahrnuto kryté parkovací stání v suterénu a středně velký sklad.
Vyzdvihujeme také vynikající údržbu společných prostor včetně 3 venkovních bazénů a velkých zelených ploch, a to vše jen několik minut jízdy autem od všech služeb, nákupních center, restaurací, barů a několika státních i soukromých škol a více než 10 golfových hřišť, tenisových a paddle tenisových klubů atd. Vzdálenost do Fuengiroly je pouhých 5 km, do centra Marbelly pouhých 20 km a za necelých 35 minut se dostaneme na mezinárodní letiště Málaga-Costa del Sol. Nenechte si ujít ty nejlepší nabídky a přidejte se k nám na FB a Instagramu

Mimořádně nehospodárná G

Údaje k nemovitosti

KategorieByty 2+1
LokalitaMálaga, Costa del Sol, La Cala de Mijas, Španělsko
VlastnictvíOsobní
Užitná plocha121 m²
Podlaží umístění2. NP
Stav objektuVelmi dobrý
BudovaCihlová
ZařízenýNe
ParkováníAno
Výtahano
Terasaano (71 m²)