Prodej byty 2+1, 91 m² - Málaga, Costa del Sol, Fuengirola

Prodej byty 2+1, 91 m² - Málaga, Costa del Sol, Fuengirola
  • Adresa Málaga, Costa del Sol, Fuengirola, Španělsko
  • Ev. č. RT1155-R4712434
  • Typ byty 2+1
  • Plocha 91 m²
  • Vlastnictví osobní

595 000 EUR

 

Byt na prodej 91 m2 Fuengirola

Vítejte ve svém prázdninovém domě ve Fuengirole! Tento nedávno zrekonstruovaný penthouse se 2 ložnicemi a 2 koupelnami nabízí dokonalou kombinaci elegance a pohodlí, nachází se pouhých 50 metrů od vlakového nádraží, 200 metrů od pláže a se všemi službami na dosah ruky.

Vstupte do prostoru zaplaveného přirozeným světlem a panoramatickým výhledem, plynule propojujícího obývací, jídelní a kuchyňské prostory ve vkusně navrženém interiéru. Hlavní ložnice s vlastní koupelnou a přímým vstupem na terasu zajišťuje pohodlí a klid.

Venku na vás čeká rozlehlá terasa, která vás zve k odpočinku uprostřed úžasných výhledů na město a moře. A díky vlastnímu parkovacímu místu, které je vzdálené jen pár kroků od vašich dveří, je pohodlí v této vynikající lokalitě na prvním místě.

Zažijte luxusní bydlení ve Fuengirole - kde je vlakové nádraží, pláž a veškerá občanská vybavenost na dosah. Naplánujte si prohlídku ještě dnes a udělejte si z tohoto nádherného penthousu svůj vlastní! Nenechte si ujít ty nejlepší nabídky a přidejte se k nám na FB a Instagramu

Mimořádně nehospodárná G

Údaje k nemovitosti

KategorieByty 2+1
LokalitaMálaga, Costa del Sol, Fuengirola, Španělsko
VlastnictvíOsobní
Užitná plocha91 m²
Podlaží umístění2. NP
Stav objektuVelmi dobrý
BudovaCihlová
ParkováníAno
Výtahano
Terasaano (55 m²)
TelekomunikaceInternet