Prodej byty 2+1, 129 m² - Málaga, Costa del Sol, Fuengirola

Prodej byty 2+1, 129 m² - Málaga, Costa del Sol, Fuengirola
  • Adresa Málaga, Costa del Sol, Fuengirola, Španělsko
  • Ev. č. RT1155-R4782637
  • Typ byty 2+1
  • Plocha 129 m²
  • Vlastnictví osobní

439 000 EUR

 

Byt na prodej 129 m2 Fuengirola

Objevte svůj nový domov v srdci Fuengiroly, v prestižní čtvrti Sohail, v nádherném kompletně zrekonstruovaném bytě, který vám nabízí životní styl, o jakém jste vždy snili. Tento apartmán se nachází v privilegované lokalitě, jen kousek od pláže, obchodů, restaurací a veškeré občanské vybavenosti, kterou centrum Fuengiroly nabízí.

Má prostornou terasu ideální pro relaxaci, pořádání večeří s přáteli nebo prostě jen opalování. Má dvě pohodlné a světlé ložnice, z nichž hlavní má vlastní koupelnu, což zaručuje potřebný odpočinek a soukromí, celkem má dvě moderní koupelny, kompletně zrekonstruované s vysoce kvalitními povrchovými úpravami.

Byt byl zrekonstruován s vytříbeným vkusem, s použitím nejkvalitnějších materiálů a moderního designu, který v sobě spojuje eleganci a pohodlí. Tento byt je skvost, který si nemůžete nechat ujít, ideální pro ty, kteří hledají exkluzivní domov v jedné z nejlepších oblastí Costa del Sol. Nečekejte déle a přijďte si ho prohlédnout.

Je důležité zdůraznit jihozápadní orientaci bytu a nádherný společný bazén.
K dispozici je možnost pronájmu krytého parkovacího stání za 80 € měsíčně.


Pro více informací nebo sjednání prohlídky nás neváhejte kontaktovat. Váš nový domov ve Fuengirole na vás čeká! Nenechte si ujít ty nejlepší nabídky a přidejte se k nám na FB a Instagramu

Mimořádně nehospodárná G

Údaje k nemovitosti

KategorieByty 2+1
LokalitaMálaga, Costa del Sol, Fuengirola, Španělsko
VlastnictvíOsobní
Užitná plocha129 m²
Podlaží umístění2. NP
Stav objektuVelmi dobrý
BudovaCihlová
ZařízenýČástečně
Výtahano
Terasaano (40 m²)
TelekomunikaceInternet