Prodej byty 2+1, 100 m² - Málaga, Costa del Sol, Fuengirola

Prodej byty 2+1, 100 m² - Málaga, Costa del Sol, Fuengirola
  • Adresa Málaga, Costa del Sol, Fuengirola, Španělsko
  • Ev. č. RT1155-R4834120
  • Typ byty 2+1
  • Plocha 100 m²
  • Vlastnictví osobní

819 000 EUR

 

Byt na prodej 100 m2 Fuengirola

Váš nový domov čeká v La Reserva del Higuerón!

Objevte tento velkolepý zbrusu nový apartmán ve třetím patře s dechberoucím výhledem na moře, který vás zanechá v úžasu. Tento dům se špičkovými materiály nabízí dvě prostorné ložnice a dvě koupelny, z nichž jedna má vlastní koupelnu, a poskytuje tak maximální pohodlí a soukromí.

Nachází se v prestižní čtvrti Higuerón a vy si budete moci užívat komunitu, která má vše: působivý nekonečný bazén, kde můžete relaxovat při pohledu na horizont, saunu, plně vybavenou posilovnu, grilovací prostor a chill-out zónu ideální pro nezapomenutelné chvíle s přáteli a rodinou.

Poloha je bezkonkurenční: stanice příměstského vlaku je hned za rohem, takže vaše cestování bude hračka, a pláž je vzdálená jen pět minut chůze, takže si můžete kdykoli užívat slunce a moře.

V ceně jsou zahrnuta dvě parkovací místa a skladovací místnost, což vám poskytne potřebné pohodlí. Podlahové vytápění v celém domě, poháněné aerotermální energií, navíc zajišťuje teplé a útulné prostředí po celý rok. Integrovaný systém domácí automatizace vám umožní inteligentně a efektivně ovládat váš domov.

Nenechte si ujít tuto jedinečnou příležitost bydlet v místě, které v sobě spojuje luxus, pohodlí a jedinečný výhled. Kontaktujte nás ještě dnes pro více informací a přijďte si prohlédnout svůj nový domov! Nenechte si ujít ty nejlepší nabídky a přidejte se k nám na FB a Instagramu

Mimořádně nehospodárná G

Údaje k nemovitosti

KategorieByty 2+1
LokalitaMálaga, Costa del Sol, Fuengirola, Španělsko
VlastnictvíOsobní
Užitná plocha100 m²
Podlaží umístění2. NP
Stav objektuNovostavba
BudovaCihlová
ZařízenýNe
ParkováníAno
Výtahano
Terasaano (35 m²)