Prodej byty 2+1, 86 m² - Málaga, Costa del Sol, Fuengirola, Fuengirola

Prodej byty 2+1, 86 m² - Málaga, Costa del Sol, Fuengirola, Fuengirola
  • Adresa Málaga, Costa del Sol, Fuengirola, Fuengirola, Španělsko
  • Ev. č. RT1155-R4408873
  • Typ byty 2+1
  • Plocha 86 m²
  • Vlastnictví osobní

550 000 EUR

 

Byt na prodej 86 m2 Fuengirola

Nový byt s jižní orientací, připravený k nastěhování v říjnu 2023, v exkluzivní urbanizaci Higuerón West, se 2 ložnicemi, 2 koupelnami, prostorným obývacím pokojem s jídelnou, otevřenou kuchyní plně zařízenou a vybavenou elektrospotřebiči Neff, prádelnou s pračkou/sušičkou, velkou terasou 34 m2 s výhledem na hory a částečným výhledem na moře. Hlavní ložnice se šatnou a otevřenou koupelnou. Klimatizace teplá a studená, video intercom, domotický systém, vestavěné skříně v obou ložnicích a vstupní hale, předinstalovaný alarm, podlahové vytápění v celém bytě včetně koupelen. Součástí je jedno parkovací stání a jedna úložná místnost.

Higuerón West je nový projekt na svazích s výhledem na pobřeží Fuengiroly z exkluzivní a odlehlé polohy. Území určené pro tento projekt má rozlohu 500 000 m2 a zahrnuje svěží zeleň doplněnou stezkami pro pěší, jogging a cyklistiku, dětskými hřišti, parkem pro domácí mazlíčky, pozemky s bio zeleninou, kyvadlovou dopravou do plážového klubu a stanicemi pro elektrická kola a auta. K dispozici bude také prostor Coworking určený pro networking a kreativitu.
Tato rezidenční oblast a oblast služeb se nachází pouhých deset minut jízdy autem a třicet minut jízdy vlakem od mezinárodního letiště v Malaze, oblast nabízí vynikající služby veřejné dopravy, které umožňují dosáhnout hlavních destinací na pobřeží Costa del Sol. Nenechte si ujít ty nejlepší nabídky a přidejte se k nám na FB a Instagramu

Mimořádně nehospodárná G

Údaje k nemovitosti

KategorieByty 2+1
LokalitaMálaga, Costa del Sol, Fuengirola, Fuengirola, Španělsko
VlastnictvíOsobní
Užitná plocha86 m²
Podlaží umístění2. NP
Stav objektuNovostavba
BudovaCihlová
ParkováníAno
Výtahano
Terasaano (34 m²)