Prodej byty 2+1, 94 m² - Málaga, Costa del Sol, Estepona

Prodej byty 2+1, 94 m² - Málaga, Costa del Sol, Estepona
  • Adresa Málaga, Costa del Sol, Estepona, Španělsko
  • Ev. č. RT1155-R4794298
  • Typ byty 2+1
  • Plocha 94 m²
  • Vlastnictví osobní

338 250 EUR

 

Byt na prodej 94 m2 Estepona

Moderní apartmán na prodej v, Estepona
Objevte tento prostorný a moderní byt, který se nachází v prestižní urbanizaci v Esteponě. Ideální pro ty, kteří hledají pohodlí a styl v privilegované lokalitě.

Tento byt má zastavěnou plochu 97 m2 a nabízí dostatek prostoru pro pohodlné bydlení. Má 2 světlé ložnice a 2 kompletní koupelny, navržené v moderním stylu, který zaručuje maximální pohodlí a funkčnost.

Obývací pokoj je útulný a světlý, s velkými okny, kterými dovnitř proniká přirozené světlo, a vytváří tak teplou a příjemnou atmosféru. Kuchyň, vybavená vysoce kvalitními spotřebiči, je harmonicky propojena s jídelním koutem, což usnadňuje každodenní život i přijímání hostů.

Jednou z výjimečných vlastností tohoto bytu je zahrnutí parkovacího místa, které poskytuje majitelům přidanou hodnotu a další komfort.

Tento byt se nachází v exkluzivní urbanizaci v Esteponě, v klidné a dobře dostupné oblasti, se snadnou dostupností veškeré občanské vybavenosti. Výstavba má dobře udržované zahrady a společné prostory, které vybízejí k relaxaci a užívání si okolí. Nenechte si ujít ty nejlepší nabídky a přidejte se k nám na FB a Instagramu

Mimořádně nehospodárná G

Údaje k nemovitosti

KategorieByty 2+1
LokalitaMálaga, Costa del Sol, Estepona, Španělsko
VlastnictvíOsobní
Užitná plocha94 m²
Podlaží umístění2. NP
Stav objektuVelmi dobrý
BudovaCihlová
ZařízenýAno
ParkováníAno
Výtahano
Terasaano (12 m²)