Prodej byty 2+1, 140 m² - Málaga, Costa del Sol, Estepona

Prodej byty 2+1, 140 m² - Málaga, Costa del Sol, Estepona
  • Adresa Málaga, Costa del Sol, Estepona, Španělsko
  • Ev. č. RT1155-R4417396
  • Typ byty 2+1
  • Plocha 140 m²
  • Vlastnictví osobní

1 380 000 EUR

 

Byt na prodej 140 m2 Estepona

Na prodej je tento krásný penthouse v soukromé a uzavřené komunitě, kompletně zrekonstruovaný, v jedné z nejlepších oblastí Estepony, Alcazaba Beach.
Má celkem 140 m2 zastavěné plochy a 20 m2 terasy.
Nachází se ve druhém patře s výtahem a komunita má společné prostory, které zahrnují posilovnu, saunu, bazén, tropickou zahradu, 24hodinovou recepci, bar, tenisový kurt, minigolfové hřiště, restauraci a garáž.
Samotná nemovitost má výhled do společné zahrady, takže si užijete krásný výhled. Kromě prostorného a světlého obývacího pokoje má velmi moderní, plně vybavenou kuchyň; 2 venkovní dvoulůžkové ložnice se vstupem na terasu; 2 koupelny, z toho 1 s vlastní koupelnou, komoru a 1 garážové stání v ceně, které má zásuvku pro elektrické auto.
Jako doplňky stojí za zmínku centrální klimatizace teplá/chladná, mramorové podlahy, dvojitá skla, prádelna, vestavěné skříně, orientace na jih a dodává se kompletně zařízený.
Bezpochyby se jedná o skvělý domov pro strávení zasloužené dovolené, nebo pokud ho hledáte, o nádhernou investiční nemovitost, protože díky své fantastické poloze je vše jen co by kamenem dohodil, ať už se jedná o obchody, obchody nebo centrum. od města.
Pokud se chcete dozvědět více, zavolejte nám, rádi vám pomůžeme. Nenechte si ujít ty nejlepší nabídky a přidejte se k nám na FB a Instagramu

Mimořádně nehospodárná G

Údaje k nemovitosti

KategorieByty 2+1
LokalitaMálaga, Costa del Sol, Estepona, Španělsko
VlastnictvíOsobní
Užitná plocha140 m²
Podlaží umístění2. NP
Stav objektuVelmi dobrý
BudovaCihlová
ZařízenýAno
Bezbariérovýano
ParkováníAno
Výtahano
Terasaano (20 m²)
TelekomunikaceInternet, Satelit