Prodej byty 2+1, 108 m² - Málaga, Costa del Sol, Estepona

Prodej byty 2+1, 108 m² - Málaga, Costa del Sol, Estepona
  • Adresa Málaga, Costa del Sol, Estepona, Španělsko
  • Ev. č. RT1155-R3557569
  • Typ byty 2+1
  • Plocha 108 m²
  • Vlastnictví osobní

1 350 000 EUR

 

Byt na prodej 108 m2 Estepona

Nový vývoj: Ceny od 1 350 000 € do 2 050 000 €. [Ložnice: 2] [Koupelny: 2] [Zastavěná plocha: 108m2 - 140m2].
KLENOT NA POBŘEŽÍ COSTA DEL SOL.
Tento developerský projekt se nachází v jedné z nejexkluzivnějších oblastí města Estepona. Jen pár minut chůze od přístavu, v blízkosti centra města a s výjimečným spojením do Puerto Banus, Marbelly a na letiště v Malaze a Gibraltaru.
Estepona v sobě spojuje bohaté kulturní dědictví a tradiční atmosféru staré rybářské vesnice s kosmopolitní atmosférou, množstvím více než 10 golfových hřišť v blízkém okolí a kompletní nabídkou pro volný čas. K tomu je třeba připočíst více než 20 km pláží vybavených bary, restauracemi a vodními aktivitami.


Sapphire je luxusní uzavřený rezidenční komplex s vnitřními a venkovními bazény, které si můžete užívat po celý rok, kompletně vybavenými lázněmi a plně vybavenou posilovnou. Urbanizace má přímý přístup na pláž.

Tento developerský projekt nabízí ve svých 15 domech nadstandardní povrchové úpravy. Velká okna, z nichž je výhled na majestátní terasy, odkud můžete pozorovat nedozírnou hladinu Středozemního moře. Váš dům bude oblečen do materiálů od předních světových značek a bude vybaven nejmodernější domácí automatizací, aby byl váš domov pro vás tím nejpohodlnějším a nejpraktičtějším místem. Nenechte si ujít ty nejlepší nabídky a přidejte se k nám na FB a Instagramu

Mimořádně nehospodárná G

Údaje k nemovitosti

KategorieByty 2+1
LokalitaMálaga, Costa del Sol, Estepona, Španělsko
VlastnictvíOsobní
Užitná plocha108 m²
Podlaží umístění2. NP
Stav objektuNovostavba
BudovaCihlová
Bezbariérovýano
ParkováníAno
Terasaano (42 m²)