Prodej byty 2+1, 108 m² - Málaga, Costa del Sol, Estepona

Prodej byty 2+1, 108 m² - Málaga, Costa del Sol, Estepona
  • Adresa Málaga, Costa del Sol, Estepona, Španělsko
  • Ev. č. RT1155-R4799311
  • Typ byty 2+1
  • Plocha 108 m²
  • Vlastnictví osobní

293 000 EUR

 

Byt na prodej 108 m2 Estepona

FANTASTICKÝ APARTMÁN S 2 LOŽNICEMI A TERASOU 36 m2 V AZATA GOLF, ESTEPONA!

Hledáte bydlení na golfovém hřišti? Nebo hledáte klid a harmonii? Představujeme tento prostorný apartmán o zastavěné ploše 108 m2, se 2 ložnicemi se 2 koupelnami, z nichž jedna má vlastní koupelnu se sprchovým koutem a hydromasážní vanou, světlým obývacím pokojem, ze kterého je přístup na velkou plně prosklenou terasu s otevřeným výhledem na Sierru Bermeja a golfový klub Valle Romano, samostatnou kuchyní s prádelnou, plně instalovanými a obloženými vestavěnými skříněmi, vynikajícími povrchovými úpravami, oboustrannými travertinovými mramorovými podlahami, teplou a studenou klimatizací (AC) a předinstalovaným krbem.

Má 1 parkovací místo a 1 skladovací místnost jako neoddělitelné přílohy v ceně.

V komplexu jsou 2 bazény pro dospělé a dětský'bazén, tropicky navržené zahrady, víceúčelová společenská místnost, ve které je již schválený projekt, že bude tělocvična a společenský klub. Nachází se v zástavbě Doña Lucia Resort, v rámci prestižního golfového klubu Azata, pouhou 1 minutu jízdy autem od výše zmíněného golfového klubu Valle Romano.

Lokalita je vynikající, nachází se v těsné blízkosti nové nemocnice, v nové Esteponě, v blízkosti budoucí univerzity, lékárny, supermarketů a škol, pár minut od přístavu Estepona a Finca Cortesin, 5 minut od jejích pláží, La Duquesa, Manilva a Casares. Puerto Banus i Sotogrande jsou vzdáleny 20 a 15 minut jízdy autem, je to ideální oblast pro golfisty a k celoročnímu bydlení díky svému klidu a kvalitě výstavby.

NA CO ČEKÁTE? REZERVUJTE SI NÁVŠTĚVU!! Nenechte si ujít ty nejlepší nabídky a přidejte se k nám na FB a Instagramu

Nehospodárná E

Údaje k nemovitosti

KategorieByty 2+1
LokalitaMálaga, Costa del Sol, Estepona, Španělsko
VlastnictvíOsobní
Užitná plocha108 m²
Podlaží umístění2. NP
Stav objektuVelmi dobrý
BudovaCihlová
ZařízenýNe
ParkováníAno
Výtahano
Terasaano (36 m²)
TelekomunikaceSatelit