Prodej byty 2+1, 121 m² - Málaga, Costa del Sol, Cancelada

Prodej byty 2+1, 121 m² - Málaga, Costa del Sol, Cancelada
  • Adresa Málaga, Costa del Sol, Cancelada, Španělsko
  • Ev. č. RT1155-R4770922
  • Typ byty 2+1
  • Plocha 121 m²
  • Vlastnictví osobní

649 000 EUR

 

Byt na prodej 121 m2 Cancelada

Exkluzivní nabídka, kde se styl, pohodlí a moderní luxus snoubí v dokonalé harmonii. Tento fantastický apartmán v nejvyšším patře se 2 ložnicemi a 2 koupelnami se nachází v dechberoucím přírodním prostředí v srdci Cancelady / Los Flamingos na pobřeží Costa del Sol. Hledáte luxusní bydlení? Už nehledejte dál! Tento penthouse nově definuje luxusní bydlení a nabízí oázu klidu jen pár okamžiků od nejlepších atrakcí regionu. Tento úžasný penthouse se může pochlubit jedinečným výhledem na Středozemní moře. Majitel udělal spoustu další práce a vylepšení nemovitosti, i to je již exkluzivní vývoj s materiály vysoké třídy.
Rezidence obklopená pečlivě upravenými zahradami nabízí dva bazény - jeden z nich je navržen jako pláž - a elegantní chill-out prostředí panoramatického střešního salónku doplněného luxusními balijskými postelemi. Odtud se rozprostírá výhled přes okolní zeleň až ke zvlněnému pohoří La Concha v Marbelle a k pobřeží.
Tato prostorná rezidence zajišťuje dostatek prostoru pro relaxaci a zábavu. Nově navržená kuchyně se špičkovými povrchovými úpravami a špičkovými spotřebiči poskytuje čistý zážitek z bydlení. Podlahové vytápění v celém bytě. Kromě své bezkonkurenční krásy nabízí tento penthouse prostorné soukromé parkovací stání a úložný prostor dobré velikosti. Nenechte si'ujít příležitost udělat z tohoto prestižního penthousu svůj nový domov. Naplánujte si soukromou prohlídku ještě dnes! Pro více informací nebo naplánování prohlídky nás prosím kontaktujte. Nenechte si ujít ty nejlepší nabídky a přidejte se k nám na FB a Instagramu

Mimořádně nehospodárná G

Údaje k nemovitosti

KategorieByty 2+1
LokalitaMálaga, Costa del Sol, Cancelada, Španělsko
VlastnictvíOsobní
Užitná plocha121 m²
Podlaží umístění2. NP
Stav objektuVelmi dobrý
BudovaCihlová
ParkováníAno
Výtahano
Terasaano (52 m²)
TelekomunikaceInternet, Satelit