Prodej byty 2+1, 126 m² - Málaga, Costa del Sol, Cancelada, Cancelada

Prodej byty 2+1, 126 m² - Málaga, Costa del Sol, Cancelada, Cancelada
  • Adresa Málaga, Costa del Sol, Cancelada, Cancelada, Španělsko
  • Ev. č. RT1155-R4689025
  • Typ byty 2+1
  • Plocha 126 m²
  • Vlastnictví osobní

349 000 EUR

 

Byt na prodej 126 m2 Cancelada

Prostorný byt o rozloze 126 m2 v Esteponě v provincii Malaga, ideální pro páry i investory díky své velkorysé rozloze a vybavení.

Tento světlý byt se nachází v přízemí budovy s výtahem. Skládá se z prostorného obývacího pokoje, plně vybavené a zařízené kuchyně, oddělené od ostatních místností, s prádelnou a spotřebiči v ceně. Dále nabízí dvě ložnice a dvě plně vybavené koupelny. Vyniká terasou, ideální pro venkovní relaxaci, a také vestavěnými skříněmi, které optimalizují úložný prostor. Nemovitost je celá v exteriéru a nabízí výhled na moře a hory.

Díky západní orientaci si během odpoledne užijete slunečních paprsků, díky nimž je atmosféra domu obzvláště příjemná. Byt se prodává zařízený a v dobrém stavu, připravený k nastěhování co nejdříve. Co se týče kvality, zahrnuje klimatizaci, hliníkové venkovní tesařské práce a odolné mramorové podlahy. Společný poplatek zahrnuje vodu.

Nemovitost se nachází v exkluzivní a dobře dostupné oblasti, v těsné blízkosti autobusové zastávky. Navíc těží z blízkosti zdravotního střediska, školy a všech potřebných služeb pro pohodlný život. Navíc má výhodu, že má parkovací místo a skladovací místnost pro větší pohodlí a skladování. Nenechte si ujít ty nejlepší nabídky a přidejte se k nám na FB a Instagramu

Mimořádně nehospodárná G

Údaje k nemovitosti

KategorieByty 2+1
LokalitaMálaga, Costa del Sol, Cancelada, Cancelada, Španělsko
VlastnictvíOsobní
Užitná plocha126 m²
Podlaží umístění1. NP
Stav objektuDobrý
BudovaCihlová
ZařízenýAno
ParkováníAno
Terasaano (37 m²)