Prodej byty 2+1, 86 m² - Málaga, Costa del Sol, Calahonda

Prodej byty 2+1, 86 m² - Málaga, Costa del Sol, Calahonda
  • Adresa Málaga, Costa del Sol, Calahonda, Španělsko
  • Ev. č. RT1155-R4834228
  • Typ byty 2+1
  • Plocha 86 m²
  • Vlastnictví osobní

325 000 EUR

 

Byt na prodej 86 m2 Calahonda

Prvotřídní lokalita s úchvatným výhledem!

Tento úžasný rohový penthouse nabízí bezkonkurenční výhled na moře a rozsáhlé solárium, to vše jen pár kroků od pláže a základní občanské vybavenosti - pohodlně se nachází v dosahu snadné, rovné chůze!

Krásně zrekonstruovaný, tento útulný penthouse se nachází v žádané oblasti Dolní Calahonda, v klidné a klidné urbanizaci. Apartmán se nachází ve 4. patře s přístupem výtahem a může se pochlubit panoramatickým výhledem na Středozemní moře z jižně orientované prosklené terasy. Skutečným vrcholem je však rozlehlé kompletně zrekonstruované solárium, přístupné přímo z terasy. Je vybaveno elegantní moderní dlažbou a skleněným zábradlím a poskytuje nerušený výhled na moře, ideální pro užívání si vířivky a grilu s přáteli a rodinou na pozadí velkolepého pobřeží.

Uvnitř nemovitosti se nachází světlý a vzdušný otevřený obývací prostor s krbem, který plynule propojuje obývací pokoj, jídelní kout a kuchyň. V apartmánu jsou dvě ložnice, obě sdílejí zrekonstruovanou koupelnu s oknem, které umožňuje přirozené osvětlení a větrání. Hlavní ložnice a obývací pokoj jsou vybaveny klimatizací, která zajišťuje celoroční pohodlí.

Urbanizace nabízí další vybavení, včetně společného bazénu a uzavřeného soukromého parkoviště. Krátkou procházkou si můžete odpočinout na pláži Luna a v její restauraci na pláži nebo si užít procházku po přímořské promenádě. Nedaleké obchodní centrum nabízí řadu možností stravování, kaváren a obchodů - vše je snadno dosažitelné i bez auta.

Tento penthouse se nachází na půli cesty mezi Marbellou a Fuengirolou a má ideální polohu jak pro klidné prázdninové útočiště, tak pro pohodlné celoroční bydlení. Nenechte si ujít příležitost vlastnit kousek ráje s bezkonkurenčním výhledem a blízkostí všeho, co potřebujete! Nenechte si ujít ty nejlepší nabídky a přidejte se k nám na FB a Instagramu

Mimořádně nehospodárná G

Údaje k nemovitosti

KategorieByty 2+1
LokalitaMálaga, Costa del Sol, Calahonda, Španělsko
VlastnictvíOsobní
Užitná plocha86 m²
Podlaží umístění2. NP
Stav objektuVelmi dobrý
BudovaCihlová
ZařízenýČástečně
ParkováníAno
Výtahano
Terasaano (98 m²)