Prodej byty 2+1, 110 m² - Málaga, Costa del Sol, Calahonda

Prodej byty 2+1, 110 m² - Málaga, Costa del Sol, Calahonda
  • Adresa Málaga, Costa del Sol, Calahonda, Španělsko
  • Ev. č. RT1155-R4820380
  • Typ byty 2+1
  • Plocha 110 m²
  • Vlastnictví osobní

345 000 EUR

 

Byt na prodej 110 m2 Calahonda

Vítejte ve svém vysněném útočišti v Calahondě!

Tento prostorný apartmán se dvěma ložnicemi nabízí dokonalou kombinaci pohodlí a stylu, ideální pro odpočinek i zábavu. Při vstupu vás přivítá otevřený obývací prostor zaplavený přirozeným světlem a velká okna, která vedou na soukromou terasu. Moderní interiér kombinuje uklidňující barvy s odpovídajícím nábytkem a vytváří tak příjemnou a hřejivou atmosféru.
.
Moderní kuchyň je plně vybavena kvalitními spotřebiči, dostatkem úložného prostoru a elegantní pracovní deskou, dvě velkoryse řešené ložnice poskytují klidné útočiště pro odpočinek. Hlavní apartmá se může pochlubit vlastní koupelnou a přímým vstupem na terasu, zatímco druhá ložnice je stejně prostorná a všestranná, ideální pro hosty.

Vyjděte ven na soukromou terasu, kde se můžete vyhřívat na slunci nebo si užívat stolování pod širým nebem s nádherným výhledem na krásnou krajinu.

Nachází se v žádané oblasti Upper Calahonda , budete'těšit na přístup k dobře udržovanému zázemí, včetně 2 bazénů, svěžích zahrad, snadné blízkosti místních obchodů, restaurací a pláže.

Tento apartmán není jen domovem, je to životní styl, kde můžete zažít kouzlo a eleganci pobřežního bydlení! Nenechte si ujít ty nejlepší nabídky a přidejte se k nám na FB a Instagramu

Mimořádně nehospodárná G

Údaje k nemovitosti

KategorieByty 2+1
LokalitaMálaga, Costa del Sol, Calahonda, Španělsko
VlastnictvíOsobní
Užitná plocha110 m²
Podlaží umístění1. NP
Stav objektuVelmi dobrý
BudovaCihlová
ZařízenýAno
ParkováníAno
Výtahano
Terasaano (42 m²)
TelekomunikaceSatelit