Prodej byty 2+1, 85 m² - Málaga, Costa del Sol, Benalmadena

Prodej byty 2+1, 85 m² - Málaga, Costa del Sol, Benalmadena
  • Adresa Málaga, Costa del Sol, Benalmadena, Španělsko
  • Ev. č. RT1155-R4839622
  • Typ byty 2+1
  • Plocha 85 m²
  • Vlastnictví osobní

599 000 EUR

 

Byt na prodej 85 m2 Benalmadena

Tento světlý a prostorný apartmán se 2 ložnicemi a 2 koupelnami se nachází v nedávno postaveném (2015) South Beach v Reserva del Higueron v Benalmádeně.
Nečekejte na dokončení nového projektu: přijďte se podívat na tuto skvělou nemovitost! A buďte si jisti, co kupujete.
Klíčové vlastnosti této nemovitosti jsou:

*Nádherný výhled na moře, bazén a přírodu
*Prostorný otevřený obývací pokoj
*částečně krytá terasa o rozloze 44 m2
*Podlahové vytápění v obou koupelnách
*Pěší vzdálenost ke všem zařízením Reserva del Higueron

Komunita je dobře udržovaná. Užijte si společné zahrady a bazén.
V ceně jsou zahrnuta 2 parkovací místa + 1 úložný prostor

Více informací o oblasti:
Na pláž je to asi 300 metrů po rovince a přibližně 1500 metrů po silnici. Do oblasti El Higueron jezdí minivláček a přímo před budovou je místo pro vyzvednutí. Pláž je široká písečná pláž s pěkným nábřežím v obou směrech směrem na Fuengirolu a Benalmádenu. Najdete zde dobrý výběr restaurací a malých obchůdků. Minivláček jezdí každý den od 9.40 do 19.40 a doveze vás na pláž Playa (Carvajal) nebo k hornímu vchodu do oblasti El Higueron, kde najdete malé nákupní centrum s restauracemi, kavárnami, lékárnou, supermarketem atd. Odtud můžete dojít pěšky do půvabné Benalmádeny Pueblo (přibližně 25 minut) nebo jet autobusem.

Oblast Reserva del Higueron má co nabídnout a její centrální část'tvoří hotel Double Tree Hilton & Nagomi Spa and Sports Club. Krásná lázeňská zóna nabízí masáže, kosmetický a kadeřnický salon a řadu sportovních zařízení. Vezměte prosím na vědomí, že zařízení nabízená Nagomi Spa and Sports Clubem je možné využívat pouze proti zaplacení příslušných poplatků klubu. Hotel Double Tree Hilton má na vrcholu střechy úžasný Sky-bar s nádherným výhledem na Fuengirolu a pobřeží. Tento bar je pro veřejnost otevřen od 20.00 hodin večer. Restaurace Sollo, která se nachází v areálu hotelu, získala mnoho cen, z nichž nejprestižnější je michelinská hvězda.

Oblast Reserva del Higueron lze označit za exkluzivní, klidnou a uzavřenou komunitu s nepřetržitou bezpečnostní službou. Nedaleká města Benalmádena a Fuengirola mají co nabídnout. Nenechte si ujít ty nejlepší nabídky a přidejte se k nám na FB a Instagramu

Mimořádně nehospodárná G

Údaje k nemovitosti

KategorieByty 2+1
LokalitaMálaga, Costa del Sol, Benalmadena, Španělsko
VlastnictvíOsobní
Užitná plocha85 m²
Podlaží umístění1. NP
Stav objektuVelmi dobrý
BudovaCihlová
ZařízenýAno
ParkováníAno
Výtahano
Terasaano (44 m²)